Львівські пластуни передали Вифлеємський вогонь миру компанії «Lev Development» (відео)

Львівські пластуни передали Вифлеємський вогонь миру компанії «Lev Development» (відео)
Компанія «Lev Development» залюбки підтримує перспективну молодь і зокрема Львівських пластунів.

Львівські пластуни передали вогонь миру компанії «Lev Development». Його запалювали у Вифлеємі, а потім літаком доправили до Австрії, звідки він помандрував усією Європою. Згодом цей вогонь миру потрапив до Польщі і вони вже після цього передали естафету нашим пластунам.

Цей вогонь символізує радість, любов, яку ми поширюємо перед новорічними святами. Він запалюється у Вифлеємі і вже пізніше передається по всьому світу скаутами чи пластунами і ми маємо таку гарну традицію вже 23 рік поспіль поширюємо цей вогонь по місту й Україні загалом, — розповідає Дарина Доскач, заступниця голови осередку «Пласту» у Львові.

Представники компанії «Lev Development» розповідають, що з Львівськими пластунами знайомі вже не один рік.

Компанія «Lev Development» залюбки підтримує перспективну молодь і зокрема таких талановитих Львівських пластунів. Нам дуже приємно, що вони сьогодні у такий передсвятковий час завітали, передали цей Вифлеємський вогонь ми їм дуже дякуємо за це і їх цінуємо, — каже Анна Кульчицька, головна маркетологиня компанії «Lev Development».

Додамо, що ця передача Вифлеємського вогню компанії «Lev Development» відбувається не вперше і ця подія вже стала чудовою передноворічною традицією.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Прибирання та оновлення: у Малоголосківському парку у Львові розчищають зелену зону від сміття (відео) Прибирання та оновлення: у Малоголосківському парку у Львові розчищають зелену зону від сміття (відео)
Працівники компанії "LEV Development" продовжують прибирання парку після Великодніх свят. Повністю розчистити цю зелену зону від непотребу мають влітку.
LEV Development та SENSAR Development представили новий проєкт – апарт-комплекс поблизу Яремче LEV Development та SENSAR Development представили новий проєкт – апарт-комплекс поблизу Яремче
Представники компанії LEV Development та SENSAR Development представили новий проєкт Smart Hill & WOL by Ribas. Це апарт-комплекс, який розташовуватиметься поблизу мальовничих гір у Яремче
УНІКАЛЬНИЙ центр для ДІТЕЙ у ЖК OBRIY 2 у Львові: коли відкрили? УНІКАЛЬНИЙ центр для ДІТЕЙ у ЖК OBRIY 2 у Львові: коли відкрили?
У ЖК OBRIY 2 від LEV Development планується відкриття нового простору для дітей аналогів якому у Львові немає
Loading...
Load next