Попросив утриматись від співів пісень Григорія Лєпса: у Львові охоронці вигнали відвідувача нічного клубу за прохання не співати російськомовні пісні (відео)

Попросив утриматись від співів пісень Григорія Лєпса: у Львові охоронці вигнали відвідувача нічного клубу за прохання не співати російськомовні пісні (відео)
Зазначається, що на території Львівської області встановлений мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту.

Охорона нічного клубу Split вигнала львів'янина через його зауваження стосовно російської поп-музики, яка звучала в караоке, попри мораторій на неї у розважальних закладах Львова. Про це повідомив у відеозверненні сам учасник інциденту.

Чоловіка звати Юрій. Він розповів, що впродовж візиту нічного клубу Split у Львові він почув, що гості закладу співають виключно російськомовні поп-пісні. Але, відомо, що у львівських розважальних закладах діє мораторій на таку музику, Юрій, за його словами, зробив зауваження власникам, а гостей ввічливо попросив утриматись від співів пісень Григорія Лєпса, який підтримує окупацію Криму. У відповідь чоловік почув нецензурну лайку від людей за сусідніми столиками, а охоронці Split, щоб припинити скандал, вигнали його на вулицю.

Увірвалась охорона і вивела мене з закладу, а російськомовні туристи залишились там і продовжили співати свої російськомовні хіти, — розповів Юрій.

Своєю чергою у нічному клубі Split інцидент не коментують. Як повідомив кореспондент НВ Львів, російську музику у караоке тут замовити можна, попит серед відвідувачів на неї є.

Раніше повідомлялося, що у Львові перевіряють заклади на використання російськомовної музики.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Пат на Патона: мешканці вже тиждень сидять без води Пат на Патона: мешканці вже тиждень сидять без води
Мешканці вже тиждень сидять без води та запевняють, що потерпають через власника магазину
У Львові перевіряють заклади на використання російськомовної музики (відео) У Львові перевіряють заклади на використання російськомовної музики (відео)
Міжвідомча робоча група відновила перевірки закладів громадського харчування та розважальних центрів на дотримання мораторію на публічне використання російськомовного культурного продукту.
Скандал довкола магазину у Львові: комунальники без попередження почали демонтовувати споруду (відео) Скандал довкола магазину у Львові: комунальники без попередження почали демонтовувати споруду (відео)
Працівники розповідають, що до них прийшли представники комунального підприємства й почали розбирати споруду не показавши при цьому відповідних документів.
Loading...
Load next