Показ ДОВГООЧІКУВАНОГО фільму «Я, Ніна»: як проходить премʼєра?

Показ ДОВГООЧІКУВАНОГО фільму «Я, Ніна»: як проходить премʼєра?
Триває показ довгоочікуваного фільму «Я, Ніна» натхненого реальними подіями з життя відомої журналістки та телеведучої Яніни Соколової та її боротьбою з онкозахворюванням

На великих екранах Львова вийшов довгоочікуваний фільм «Я, Ніна» натхнений реальними подіями з життя відомої журналістки та телеведучої Яніни Соколової та її боротьбою з онкозахворюванням. Вона також є авторкою однойменної книги, але зазначає, що це різні історії.

Головну роль у фільмі виконує Ксенія Хижняк. Загалом до підбору акторів підійшли дуже серйозно, бо для авторів фільму важливо, щоб це було повністю українською стрічкою.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
«Любов і блогери»: у Львові відбувся допрем’єрний показ комедійного фільму (відео) «Любов і блогери»: у Львові відбувся допрем’єрний показ комедійного фільму (відео)
На презентацію стрічки завітали артисти аби вперше побачити фільм разом із іншими глядачами на великому екрані.
Документальний фільм "Воїн" про Тараса Матвіїва: у Львові відбулась прем'єра (відео) Документальний фільм "Воїн" про Тараса Матвіїва: у Львові відбулась прем'єра (відео)
Врятував двох побратимів ціною власного життя. У Львові показали документальну стрічку присвячену Герою України Тарасу Матвіїву. Фільм, заснований на спогадах рідних та близьких, розповідає про життєвий шлях захисника.
Netflix придбав фільм "Носоріг" Олега Сенцова: початок онлайн прокату планується весною Netflix придбав фільм "Носоріг" Олега Сенцова: початок онлайн прокату планується весною
Українську сторону виробництва представляють продюсер Денис Іванов («Артхаус Трафік») та Олег Сенцов («Край Кінема»).
Loading...
Load next