Чоловік проковтнув ручку через спір - вона пробила шлунок з двох боків (фото)

Чоловік проковтнув ручку через спір - вона пробила шлунок з двох боків (фото)
Він не звертався до лікарів майже тиждень попри сильний біль, адже думав, що все мине само собою.

26-річний мешканець з Пустомитівщини зустрічав Новий рік в компанії друзів. Вони добряче випили і згодом виникла суперечка, в ході якої чоловік сказав, що без проблем може проковтнути кулькову ручку, що опинилася в полі його зору. Чоловік суперечку виграв.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на ZAXID.NЕТ.

Кулькова ручка, яку молодий чоловік з Львівщини сплановано проковтнув під час суперечки з друзями, потрапила у шлунок і стала поперек. Дістати її ендоскопічно (без розрізів) за допомогою спеціальних пристроїв було нереально. Довелося робити класичну операцію. На той час ручка з двох боків вже пробила стінки шлунка і в черевну порожнину потрапила інфекція. Чоловік опинився на операційному столі, - йдеться в повідомленні.

Уже наступного дня чоловік відчув біль у шлунку, але до лікарів вирішив не звертатися, адже сподівався, що все мине. Проте біль посилювався, і на четвертий день нового року чоловік опинився в операційній в лікарні швидкої медичної допомоги Першого територіального медичного об’єднання.

Чоловік скаржився на біль у шлунку, який не проходить. Ми зробили йому гастроскопію і побачили у шлунку кулькову ручку, яка стала поперек. Чоловік зізнався, що ковтнув її спеціально під час спору. Дістати ручку ендоскопічно було неможливо, довелося чоловіка оперувати, – розповів завідувач хірургічного відділення №1 лікарні Гнат Герич.

Операція тривала дві години. Як розповів Гнат Герич, ручка пробила передню і задню стінку шлунка, й туди потрапила інфекція. Операція була не з простих ще й тому, що пацієнт раніше переніс вже оперативні втручання на шлунку, тож там було повно зростів. Врешті-решт ручку зі шлунка дістали, дірки зашили, інфекцію побороли за допомогою медикаментів.

Фото: ZAXID.NET

Пацієнта, за словами лікаря, консультували психіатри, якихось відхилень не виявили. Ймовірно, таке нестандартне рішення було спровоковане надмірною дозою алкоголю.

Перед святом Водохреща пацієнта з лікарні у задовільному стані виписали додому.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові вперше в Україні успішно провели унікальну операцію із пересадки легень (відео) У Львові вперше в Україні успішно провели унікальну операцію із пересадки легень (відео)
Львів’янина, якому вперше в Україні успішно пересадили легені, нині виписали з міської лікарні швидкої допомоги. 56-річний Віктор Бабій хворів на бульозну емфізему легень більше ніж 10 років, три з яких він був кисневозалежним. Через це чоловік практично не виходив з дому.
Закупили ШВЛ-апарати та обладнання: оновлення відділення реанімації у 8 міській клінічній лікарні у Львові (відео) Закупили ШВЛ-апарати та обладнання: оновлення відділення реанімації у 8 міській клінічній лікарні у Львові (відео)
У 8-мій міській клінічній лікарні запрацювало оновлене відділення анестезіології та інтенсивної терапії.
Внаслідок ДТП на Львівщині жінку доставили до лікарні Внаслідок ДТП на Львівщині жінку доставили до лікарні
На Львівщині водій не впорався з керуванням та в’їхав у інший легковик. Пасажирку однієї з автівок госпіталізували
Loading...
Load next