У Львові визначили місця, де найчастіше бувають затори та ДТП (відео)

У Львові визначили місця, де найчастіше бувають затори та ДТП (відео)
Цього року місто планує реорганізувати рух на понад 50 ділянках, щоб таким чином покращити ситуацію для водіїв.

У Львові визначили найпроблемніші ділянки, які потребують реорганізації руху транспорту. Впродовж року правоохоронці збирали статистику, де у місті найчастіше виникають ДТП та утворюються затори. І цю інформацію передали в управління транспорту, щоб посадовці розробити план оптимізації автотрафіку в місті.  

Безперечно потребує оновлення перехрестя вулиць Личаківської та Пасічної, кажуть водії. Бо проїхати тут не потрапивши в затор практично неможливо.   
 
Для оптимізації руху на проблемних ділянках можуть просто встановити нові дорожні знаки або ж провести більш масштабні роботи, як-от становлення камер автофіксації порушень. 

І вони вже, бачимо, почали давати суттєвий результат. Наприклад, одна з ділянок. Яка раніше була місцем концентрації ДТП, де була встановлена камера на вулиці Стрийській поблизу податкової, то минулого року було 0 ДТП було зафіксовано, — каже Орест Олеськів, керівник управління транспорту Львівської міськради.

Та є й інші методи для контролю безпеки дорожнього руху в місті. 

 
 І будівництво світлофорів, і кільцевих розв’язок, і покращення організації дорожнього руху. Якщо ви бачили карту, то зрозумієте, що основні місця концентрації це є місця, де є перевищення швидкості. В основному вони на магістральних дорогах. Такі як Чорновола, Стрийська, Хуторівка, — розповів Олександр Козлов, старший інспектор відділу дорожнього руху Патрульної поліції Львівщини.

Роботи з реорганізації руху транспорту у Львові проводяться щороку. І цього разу поліція виділила півсотні проблемних ділянок, які потребують змін в русі. 

Загалом бачимо, що виділяються певні такі коридори на яких є певна концентрація, таких місць. Тобто це є вулиця Городоцька, вулиця Кульпарківська, Любінська, це також декілька ділянок по вулиці Чорновола. Також виділяється вулиця Червоної Калини з Хуторівкою, — підсумував Орест Олеськів. 

Зокрема незабаром працівники управління транспорту мають подати протокол щодо виявлених проблем та методів їх вирішення на розгляд комісії з безпеки дорожнього руху.  

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові п'яний водій вилетів на тротуар і збив жінку з дитячим візочком (відео) У Львові п'яний водій вилетів на тротуар і збив жінку з дитячим візочком (відео)
У центрі Львова нетверезий водій збив жінку з дитиною у візочку. “Драгер” показав у водія 3,24 проміле алкоголю в крові, що в 16 разів перевищує допустиму норму.
У водія який спричинив ДТП у Львові, виявили у 13 разів перевищену норму алкоголю в крові У водія який спричинив ДТП у Львові, виявили у 13 разів перевищену норму алкоголю в крові
В п'ятницю ввечері на вулиці Вінниці, що у Шевченківському районі міста, п'яний водій спричинив ДТП. Зокрема поліцейські під час спілкування із водієм авто виявили у нього ознаки сильного алкогольного сп'яніння.
Loading...
Load next