У Львові затримали нетверезого водія, який в’їхав у інформаційний стовпчик

У Львові затримали нетверезого водія, який в’їхав у інформаційний стовпчик

На проспекті Червоної калини у Львові затримали водія, що не впорався з керуванням та в’їхав у інформаційний стовпчик. Внаслідок цієї події ніхто не постраждав. Під час спілкування з чоловіком патрульні запідозрили, що він вживав алкоголь. Це підтвердила перевірка драгером. На нетверезого водія склали 2 адмінпротоколи: за порушення ПДР  та за керування на підпитку.
 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Теги: 
Читайте також
У Львові поліцейські "спіймали" водія який збив пішохода та втік з місця ДТП (фото) У Львові поліцейські "спіймали" водія який збив пішохода та втік з місця ДТП (фото)
Львівські поліцейські розшукали водія, який керуючи автомобілем "Лада" учора, 17 травня скоїв наїзд на пішохода неподалік села Стені Яворівського району. Порушник втік із місця аварії, постраждалого внаслідок ДТП довелось госпіталізувати до лікарні із важкими травмами.
Жахлива ДТП на Львівщині: постраждало п’ятеро осіб Жахлива ДТП на Львівщині: постраждало п’ятеро осіб
Водій «KIA Sorento» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Внаслідок цієї події 5-ро осіб, в тому числі 17-річна дівчина, були госпіталізовані. Встановлено, що керманич був у стані алкосп’яніння.
У Львові вчетверте арештували серійного порушника ПДР У Львові вчетверте арештували серійного порушника ПДР
24-річного львів'янина у стані сп'яніння за кілька років зупиняли 22 рази. За кермо Іван Панас не сяде найближчі 100 років. 
Loading...
Load next