У Львові урочисто підняли олімпійський стяг з нагоди старту зимової олімпіади в Пекіні (відео)

У Львові урочисто підняли олімпійський стяг з нагоди старту зимової олімпіади в Пекіні (відео)
У місті Лева урочисто підняли олімпійський стяг.

Олімпійський прапор підняли. У центрі Львова з нагоди початку Олімпійських ігор 2022 в Пекіні, столиці КНР, урочисто вивісили тематичний стяг, адже наш регіон представлятимуть 4 спортсменів національної збірної: Олена Стецьків, Антон Дукач, Ігор Стахів та Андрій Лисецький — усі майстри санного спорту.
 

Загалом збірна України зробила таки досить великий крок вперед в плані технічного забезпечення, в плані фізичної підготовки. І я думаю, що 20-ка для наших хлопців — це буде дуже хорошим результатом. І також ми маємо великі надії на командну естафету. Не будем загадувати на перед, але я впевнений, що Україна зможе показати максимум свій, — зазначає український саночник, триразовий учасник Олімпійських ігор Роман Захарків.
 

Змагання триватимуть до 20 лютого. А після закінчення Олімпійських ігор розпочнеться Паралімпіада. З 4 по 13 березня спортсмени паралімпійської збірної команди України демонструватимуть майстерність у лижних перегонах та біатлоні.
 

Ми дійсно розраховуємо на наших паралімпійців, вони перед тим показували досить непогані результати на чемпіонаті світу. Один з них став чемпіоном світу, тому в принципі ми більш чекаємо результатів з паралімпіади. Ну і бажаємо всім звичайно успіху, якщо буде медаль — ми будем мегащасливі, — розповідає начальник управління спорту Львівської міськради Антон Нікулін.
 

До слова, мер Львова Андрій Садовий висловив підтримку львівським спортсменам та пообіцяв нагороди за завойовані золоті медалі.
 

Дай Боже, нашим олімпійцям перемог. Як Ви знаєте, є команда зі Львова, це є наші саночники, наші біатлоністи. Тримаємо за них кулаки. В нас традиційна є практика: олімпійське золото — квартира від міста, — обіцяє Андрій Садовий.

Додамо, що нагороджують у такий спосіб олімпійських призерів Львова не вперше.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Фан-зона у Львові: де можна вболівати за українців на Олімпійських іграх в Токіо (відео) Фан-зона у Львові: де можна вболівати за українців на Олімпійських іграх в Токіо (відео)
Lviv Olympic Space - унікальний проект Відділення НОК України у Львівській області та Управління спорту ЛМР. Єдиний в Україні безкоштовний простір для перегляду Олімпіади.
Святкування Дня Незалежності у Львові: план заходів на вихідні Святкування Дня Незалежності у Львові: план заходів на вихідні
На вихідні у Львові відбудеться багато концертів, культурних і спортивних заходів.
"Жовта" карантинна зона: що очікувати львів'янам найближчим часом? (відео) "Жовта" карантинна зона: що очікувати львів'янам найближчим часом? (відео)
Близько 85% шкіл Львівщини припиняють навчання з четверга. Університети ж переходять на змішану форму навчання
Loading...
Load next