Польовий медичний госпіталь поблизу Львова (відео)

Польовий медичний госпіталь поблизу Львова (відео)
Міжнародна гуманітарна організація «Сумка самарянина» розгорнула госпіталь, де американські медики безкоштовно надаватимуть меддопомогу всім потребуючим в умовах війни.

У Львові міжнародна гуманітарна організація «Сумка самарянина» розгорнула польовий госпіталь для надання допомоги переселенцям. Медики кажуть, що не могли залишатися осторонь, тому й приїхати до нас, щоб запропонувати свої послуги потребуючим.  Для цього тут  розташували 60 ліжок для стаціонарного перебування пацієнтів.

У нас є відділ інтенсивної терапії, лікарів з невідкладної допомоги, а також палатка, де стабілізують стан травмованого пацієнта. Ми маємо обладнання, щоб приймати людей з пораненнями, які вони отримали внаслідок бойових дій. В нас є операційні кімнати та реанімації, - Джон Троук, медичний координатор гуманітарної організації «Сумка самарянина».

У цих наметах за потреби можуть навіть приймати пологи, – зазначають лікарі. Тут є понад 70 працівників, які приїхали як зі США, так і з Великобританії, Канади та інших країн.

Наша організація виїжджає туди, де необхідна наша допомога. Багато надавали допомогу постраждалим внаслідок ураганів, землетрусів,  пожеж тощо. А також у місцях спалаху еболи та коронавірусу. Я особисто допомагав постраждалим внаслідок землетрусу в Еквадорі, а тепер приїхав сюди у зв’язку з війною у вас в країні, - Кріс Бренденбург, лікар гуманітарної організації «Сумка самарянина».

Тут вони співпрацюють з департаментом охорони здоров’я Львівської обласної військової адміністрації. Керівник області зазначив, що зараз наші лікарні пораються з напливом великої кількості пацієнтів. Іноземні ж колеги допоможуть оптимізувати та прискорити процес надання необхідної допомоги.

Він дає можливість оперативного реагування на кількість звернень. Якщо в один момент  кількість звернень зростає, то в нас є ще одна можливість допомогти людям вчасно, - Максим Козицький, голова Львівської обласної військової адміністрації.

Іноземні медики кажуть, що пробудуть тут щонайменше 3 тижні. Однак можуть за потреби затриматися й на більший термін.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Відновлення планових операцій на Львівщині (відео) Відновлення планових операцій на Львівщині (відео)
У дитячій лікарні 1-го ТМО Львова готові продовжити лікування малечі з ортопедичними патологіями. Записатися на консультацію можна за тел.: (067) 671 04 44.
Третій польовий госпіталь на Львівщині (відео) Третій польовий госпіталь на Львівщині (відео)
Передали його Україні рішенням уряду Королівства Нідерландів. Розрахований мобільний шпиталь на 50 ліжко-місць.
Loading...
Load next