Минулого вечора українські військові збили за 30 км від Львова дві ракети, які окупанти випустили з Білорусі

Минулого вечора українські військові збили за 30 км від Львова дві ракети, які окупанти випустили з Білорусі

Наприкінці доби 28 березня окупанти випустили з винищувача з території Республіки Білорусь дві ракети типу «Х», які рухалися у напрямку міста Львова.

Про це повідомили у Міністерстві оборони України з посиланням на повітряне командування “Захід”.

Обслугами радіотехнічних військ цілі були вчасно виявлені та знищені зенітними ракетними військами на відстані близько 30 км до обласного центру, – йдеться у повідомленні.

Також підрозділи ЗРВ знищили два БПЛА оперативно-тактичного рівня.

Своєю чергою мер Чернігова Владислав Атрошенко заявляє, що, за попередніми даними, в місті вже загинули від 350 до 400 осіб.

У нас загинули вже 350 людей у місті. Це не остаточні дані. У нас наразі перепризначено начальника обласного управління охорони здоров'я, сподіваюся, будуть більш детальні цифри. Думаю, що ця цифра вже орієнтовно 400 осіб. Половину з цих людей я особисто знаю, дуже важко все це переносити, - сказав Атрошенко в ефірі національного телемарафону у вівторок удень, передає "Інтерфакс-Україна".

Окрім того, мер повідомив, що у двох лікарнях міста перебувають понад 400 поранених і щодня після обстрілу до медзакладів надходять майже 40 поранених, більшість із яких - цивільні особи.

Нагадаємо, раніше рятувальники ліквідували пожежу на нафтобазі у Львові через ракетні обстріли окупантів.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Дві ворожі ракети збила ППО над Львівщиною Дві ворожі ракети збила ППО над Львівщиною
Уламки впали у Радехові.
Вибухи на Львівщині: вночі рашисти випустили крилаті ракети з білорусі (відео) Вибухи на Львівщині: вночі рашисти випустили крилаті ракети з білорусі (відео)
Сили ППО збили ворожі ракети, які рашисти випустили з винищувачів з території білорусі. Уламки потрапили у цивільний старий недіючий об’єкт на околиці Радехова.
Loading...
Load next