Львіський ”Охматдит" отримав дороговартісне обладнання для порятунку життя дітей (відео)

Львіський ”Охматдит" отримав дороговартісне обладнання для порятунку життя дітей (відео)
Італійський гуманітарний фонд «Hope Onlus» передав львівському «ОХМАТДИТу» дороговартісне медичне устаткування.

Львівський «ОХМАТДИТ» отримав вагому допомогу від італійських благодійників. Гуманітарний фонд «Hope Onlus» передав лікарні надважливе і дороговартісне обладнання необхідне для порятунку життя дітей.

Зокрема медзакладу презентували:

  • відкриту реанімаційну систему для немовлят,
  • ультразвуковий апарат,
  • ліжка та монітори для відділення інтенсивної терапії,
  • двофазні дефібрилятори тощо.

І це вже не перша допомога від італійського гуманітарного фонду для українців. Раніше «Hope Onlus» передав близько 20 тонн продуктів, які волонтери відправили в Ірпінь, Чернігів, Краматорськ, Київ, Харків та інші міста.  

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Проект "Мішечок": у Львові школярі виготовили рекордну кількість екоторбинок (відео) Проект "Мішечок": у Львові школярі виготовили рекордну кількість екоторбинок (відео)
Однотонні та стримані або ж яскраві та веселі. Учні однієї із львівських шкіл долучилися до Всеукраїнського проєкт "Мішечок" та виготовили рекордну кількість екоторбинок.
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
Міська дитяча лікарня у Львові отримала нове обладнання для дітей з ЛОР-патологіями (відео) Міська дитяча лікарня у Львові отримала нове обладнання для дітей з ЛОР-патологіями (відео)
У Львівській міській дитячій лікарні з’явилося нове обладнання для діагностики та лікування дітей з ЛОР-патологіями. За більш ніж 500 тисяч гривень закупили гнучкий ендоскоп, мікроскоп та хірургічний лазер.
Loading...
Load next