Реконструкцію вул. Шевченка відновлено (відео)

Реконструкцію вул. Шевченка відновлено (відео)
Найближчим часом там проводитимуть замощення трамвайних колій, закладання основи під велодоріжки, облаштування тротуарів тощо.

Реконструкцію вул. Шевченка відновлено. Підрядна організація повернулася до проведення робіт в межах ІІІ етапу капітального ремонту вулиці. Мова про ділянку від Залізничної до Єрошенка та Юнаківа. Як повідомили в у ЛКП «Львівавтодор», найближчим часом там проводитимуть замощення трамвайних колій, закладання основи під велодоріжки, облаштування тротуарів та інший благоустрій території.

Нагадаємо, ІІІ етап реконструкції вул. Шевченка розпочався 1 червня минулого року. Та з початку повномасштабної війни роботи були заморожені.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
7 грудня відкривають ще одну ділянку вулиці Бандери у Львові 7 грудня відкривають ще одну ділянку вулиці Бандери у Львові
Ремонт всієї вулиці С. Бандери наближається до завершення.
За радянськими методами: як Львову позбутися проблем з ожеледицею взимку (фото, відео) За радянськими методами: як Львову позбутися проблем з ожеледицею взимку (фото, відео)
За словами фахівців, хлорид, яким і є сіль, безслідно не зникає. Сіль потрапляє в ґрунтові води, шкодить ґрунтам і річкам, буквально знищує рослинність.
Найдовша вулиця в Україні (відео) Найдовша вулиця в Україні (відео)
Вул. Шевченка – єдина дорожня артерія в селищі. Нині усі її 14 км всіяні ямами та вибоїнами.
Loading...
Load next