У Львівській ОВА презентували оновлений сайт (відео)

У Львівській ОВА презентували оновлений сайт (відео)
Сайт став більш зручним і доступним. Звідти забрали все зайве, доповнили інформаційними розділами, корисними сервісами і контактами. 

У Львівської ОВА оновлений сайт. Змінився не тільки дизайн, але й функціонал. Тепер сайт став більш зручним і доступним для користувачів. Звідти забрали все зайве, доповнили інформаційними розділами, корисними сервісами і контактами. Дизайн сайту поєднує в собі урядовий стиль та стиль Дія. Розробила нову офіційну сторінку Львівської ОВА компанія SoftServe.  

Основне завдання сайту — це показати, що влада є прозорою, з однієї сторони. І там можна знайти вільно всю інформацію, яку необхідно. А з другої сторони — це можливість бути ближчими до людей і до журналістів. І мати можливість комунікувати з людьми, — зазначив Максим Козицький, начальник Львівської обласної військової адміністрації. 

Цифрові технології дають принципово новий підхід сервісам для громадян. Це і швидкість доступу до інформації, і прозорість, і достовірність. І, фактично, сайт - це є  свого роду першоджерело інформації. Все, що ми робимо, це є принцип Pro bono. Це відсутність проплати. Ми стараємося тримати соціальну відповідальність і працювати на благо країни, Львова, суспільства, — зауважив Тарас Кицмей, співзасновник і член Ради директорів компанії SoftServe. 

Цей сайт створили з нуля, ґрунтуючись на вдалому досвіді міжнародних колег. Адже перед розробкою нового порталу наші спеціалісти вивчали сайти місцевих органів влади провідних країн світу.  

На цьому сайті ми будемо демонструвати сервіси для громадян, бізнесу, інвесторів, і для громадських організацій. Також на головній сторінці ми одразу відображаємо наші пріоритети. 

Зауважимо, що сайт став інклюзивно доступним для людей з вадами зору чи проблемами опорно-рухового апарату.  

Будуть ще у нас додаткові елементи по прозорості чи по взаємодії з громадськістю. По елементах електронної демократії. Наприклад, в нас в розробці запис на особистий прийом. Де будь-хто зможе записатись на особистий прийом. Окрім цього у нас будуть електронні звернення запущені на сайті. Тобто не треба буде до нас нести звернення. Чи підписувати, сканувати його, — Олександр Кулепін, заступник начальника Львівської обласної військової адміністрації з цифрових питань. 

Нагадаємо, у Львові організували виставку з нагоди 130-річчя Патріарха Йосипа Сліпого. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівська область першою в Україні впроваджує електронний квиток для обласного транспорту Львівська область першою в Україні впроваджує електронний квиток для обласного транспорту
Раніше посадовці Львівської міськради відклали впровадження електронного квитка для всіх категорій пасажирів ще на пів року, з 13 січня 2022 року він працюватиме лише для пільгової категорії львів'ян.
Чи готова Львівщина до надзвичайної ситуації (відео) Чи готова Львівщина до надзвичайної ситуації (відео)
Львів напрацював план заходів і активно співпрацює з територіальною обороною, на випадок надзвичайної ситуації.  
На Львівщині зменшать кількість блокпостів вп'ятеро (відео) На Львівщині зменшать кількість блокпостів вп'ятеро (відео)
Наразі в області облаштували 544 блокпости. Незабаром їхню кількість скоротять до 100. 
Loading...
Load next