У гуртожитках Львівщини зроблять ремонт, щоб поселити туди переселенців (відео)

У гуртожитках Львівщини зроблять ремонт, щоб поселити туди переселенців (відео)
Ремонт планують розпочати вже на початку літа. За попередніми підрахунками, у такий спосіб вдасться створити більш ніж 1000 ліжкомісць.

Житло для переселенців. На Львівщині відремонтують гуртожитки, щоб поселити там переселенців. Мова про 17 будівель, які належать закладам профтехосвіти і фахової передвищої освіти.

Нові ліжкомісця дозволять розвантажити навчальні заклади області, де зараз тимчасово мешкають переселенці. Тож уже з 1 вересня діти зможуть навчатися у звичному режимі. Ремонт планують розпочати вже на початку літа, передає ТвоєМісто. Кошти на роботи виділить Львівська ОВА із резервного фонду.

Загальна вартість робіт становить майже 50 млн грн. За попередніми підрахунками, у такий спосіб вдасться створити більш ніж 1000 ліжкомісць в різних містах області. Та переселенці не мешкатимуть там постійно.За певний час після завершення війни вони повинні будуть звільнити приміщення.

Надалі у відремонтованих кімнатах зможуть проживати студенти. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові для дітей-сиріт з Лисичанська організували перформанс з розмальовування огорожі (відео) У Львові для дітей-сиріт з Лисичанська організували перформанс з розмальовування огорожі (відео)
40 дітей-сиріт від 9 до 18 років евакуювали з Лисичанська до безпечнішого Львова.
У Стрийському парку відкрили мобільний центр психологічної допомоги (відео) У Стрийському парку відкрили мобільний центр психологічної допомоги (відео)
У Стрийському парку дорослі та дитячі психологи проводять індивідуальні консультації, арт- та ігрову терапію для дітей, а також розважальні заходи
Loading...
Load next