Акція протесту проти депортації дітей (відео)

Акція протесту проти депортації дітей (відео)
У центрі Львова провели акцію на знак протесту проти депортації дітей з України до росії.

У центрі Львова провели акцію на знак протесту проти депортації дітей з України до росії. Понад 200 тисяч маленьких українців насильно вивезли окупанти після того, як ракетами знищили їхні домівки.

І невідомо, яку роль вони можуть відігравати потрапивши до нашого ворога, скажемо так. Їх вивозять далеко в глибину рф, не на кращі території. І яка кінцева мета цих дітей ми не знаємо. Я не кажу вже про генетику, я говорю про виховання наших дітей, - каже Аліса Васільєва, організаторка акції, консультантка Центру професійного розвитку педагогічних працівників.

Тому своєю акцією у Всесвітній день вишиванки педагоги вирішили привернути увагу до цієї проблеми. Бо вишитий одяг це генетичний код нашої нації, а діти її майбутнє, кажуть організатори.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 
Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові від пневмонії помер ветеран АТО Юрій Досяк У Львові від пневмонії помер ветеран АТО Юрій Досяк
Він пройшов Іловайський котел і 119 днів полону.
Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео) Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео)
Тренували військовослужбовців ЗСУ британські інструктори.
Історії біженців, що шукають порятунок (відео) Історії біженців, що шукають порятунок (відео)
За 7 днів російсько-української війни Львівщина прийняла більш ніж 40 тисяч переселенців та понад 100 тисяч біженців виїхало до Польщі.
Loading...
Load next