Сіль на вагу золота: брак на полицях магазинів та зростання цін (відео)

Сіль на вагу золота: брак на полицях магазинів та зростання цін (відео)
Дрогобицька солеварня збільшила обсяги виробництва. Тож дефіциту солі в регіоні виникнути не повинно.

Через припинення роботи найбільшого солевидобувного підприємства Європи «Артемсіль», що розташоване у місті Соледарі на Донеччині, через війну, із українських супермаркетів зникає сіль.

Через це Дрогобицька солеварня збільшила обсяги виробництва. Та цього, кажуть на підприємстві, все одно недостатньо. Адже потужності заводу, порівняно з «Артемсіллю», є досить низькими. А щоб збільшувати можливості, потрібно вкладати великі кошти.

Тим не менш, Дрогобицька солеварня повністю забезпечує продуктом Львівську область. Тож дефіциту в регіоні виникнути не повинно.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Що там з е-квитоком? Що там з е-квитоком?
Вже з 13 січня пільговики, які не матимуть електронного квитка, не зможуть безкоштовно користуватися громадським транспортом.
Львівська міськрада виділила 75 млн грн на проєкти, які оберуть львів'яни Львівська міськрада виділила 75 млн грн на проєкти, які оберуть львів'яни
Львівська міськрада виділила 75 млн грн, що дозволить реалізувати орієнтовно 8 великих та 100 малих проєктів упродовж наступного року
Ріст цін на ягоди в Україні: з чим пов’язаний та яким цьогоріч був врожай (відео) Ріст цін на ягоди в Україні: з чим пов’язаний та яким цьогоріч був врожай (відео)
Ціни на черешню на ринку зараз коливаються від 50 до 100 грн/кг. А кілограм полуниці зараз можна придбати за 50 гривень.
Loading...
Load next