У Львові майже 100 волонтерів взяли участь у спортивних змаганнях (відео)

У Львові майже 100 волонтерів взяли участь у спортивних змаганнях (відео)
Майже 100 учасників взяли участь у спортивних змаганнях серед об’єднань волонтерів. Подія відбулась вперше в Україні на стадіоні «Динамо» 

Спорт об’єднав волонтерів. У Львові на стадіоні «Динамо» Майже 100 учасників взяли участь у спортивних змаганнях з мініфутболу, волейболу, стрільби з пневматичної зброї та корнхолі, тобто американської гри на точність та концентрацію уваги.

Захід відбувся вперше в Україні, на Львівському стадіоні «Динамо». Пілотний проєкт започаткувало Управління молоді та спорту Львівської ОВА та Львівський обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

Зазначимо, що у події взяли участь різні об'єднання волонтерів, зокрема з Гірської оперативно-рятувальної служби, яка допомагає переселенцям на Залізничному вокзалі, команда, яка надає медико-психологічну допомогу на цій же локації, волонтери, які працюють на Арені Львів, а також дві команди з Львівського обласного молодіжного та пластового центру. Подібні змагання планують проводити і надалі. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові волонтери виготовляють маскувальні сітки для українських військових (відео) У Львові волонтери виготовляють маскувальні сітки для українських військових (відео)
Львів’яни приносять тканину, тут ж і плетуть сітки, а також допомагають заготовляти смужки для плетіння 
У Львівській політехніці сплели 12 тисяч квадратних метрів сітки для військових (відео) У Львівській політехніці сплели 12 тисяч квадратних метрів сітки для військових (відео)
До цієї справи долучається чимало людей: як учнів вишу, так і всіх охочих. За словами волонтерів, найбільша сітка, яку доводилось плести – розміром 21 на 21 метр.
З Львівщини на передову захисникам передали 45 тепловізорів (відео) З Львівщини на передову захисникам передали 45 тепловізорів (відео)
Луганській військовій адміністрації передали 45 тепловізорів, які зможуть чітко визначати дальність до цілі.
Loading...
Load next