Як взяти безпритульну собаку на прогулянку у Львові? (відео)

Як взяти безпритульну собаку на прогулянку у Львові? (відео)

У ЛКП «Лев» відновили набір волонтерів для вигулу місцевих чотирилапих. І охочих подихати свіжим повітрям у компанії хвостатих виявилося чимало.
 

Я маю собаку і знаю, як з нею тяжко. А так як робітникам потрібна допомога. То чому у вільний час не прийти й не допомогти.

Я вчора ввечері десь побачила оголошення в одній з груп в телеграмі, що ЛКП «Лев» потребує якраз волонтерів. І попри те, що я ніби в багатьох волонтераствах задіяна у зв’язку з війною, то я думаю, що кожен зі свідомих громадян десь задіяний, але я вирішила, що так оскільки маю вільний час, то чому б не прийти й не допомогти.
 

Однак через воєнний час дещо змінили правила прогулянок з собачками. Робити це можна зараз виключно на майданчику навпроти ЛКП, а при оголошенні повітряної тривоги тваринок необхідно повернутися до установи та пройти в укриття, про яке вам повідомлять працівники підприємства.
 

Вигульний час з 9:00 до 12:00 або з 16:00 до 17:00 щодня. Людина до нас приходить з паспортом, підписує волонтерську угоду буквально 2 хвилинки. Підписують, якщо є 18 років, або приходять з батьками, то вони підписують угоду, а діти йдуть гуляти з собачками, - пояснює адміністраторка ЛКП «ЛЕВ» Аліна Роспопова.
 

Взяти собаку на прогулянку можна одразу після завершення реєстрації.
 

Вона була в добрих руках, але трошки мала обмежений контакт з людьми. Вона поводить себе добре, трошки не вихована, звісно. А взагалі враження чудове. Я планую сюди ще приходити бо це дійсно класно.

Вже вигулювала, мала досвід, маю і сама вдома тваринок. І так само цим допомагати хочеться, бо їм потрібен контакт.
 

Взагалі не важко, коли хочеш допомогти, то тут немає якоїсь такої великої відповідальності, якої треба боятися.
 

Представники ЛКП «Лев» кажуть, що такі прогулянки корисні не тільки для собак.
 

Це допомагає соціалізуватись тваринкам. Також тваринки не сидять постійно на місці, тому ми дійсно потребуємо волонтерів, а оскільки тваринки є емпатами, то вони дуже добре відчувають емоцію і вони допомагають людям покращити собі настрій і якісь переживання привести до ладу, скажемо так, - зазначає адміністраторка ЛКП «ЛЕВ» Аліна Роспопова.


Й додають, що у порівняні з довоєнним періодом кількість хвостатих, що змогли знайти собі нову родину, збільшилася в кілька разів.


Підтримай правду тут: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 
https://pravdatutnews.com/lviv/2022/02/19/13052-u-lvovi-prooperuvaly-divchynku-yaka-narodylasya-z-6-palchykamy-na

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У Дрогобичі волонтери проєкту БУР облаштовують гуртожиток для переселенців (відео) У Дрогобичі волонтери проєкту БУР облаштовують гуртожиток для переселенців (відео)
У Дрогобичі волонтерський рух БУР облаштовує помешкання для переселенців Проживатимуть в оновленому гуртожитку матері з дітьми.
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
Loading...
Load next