4 медикам Львівщини присвоїли звання «Заслужених лікарів України» (відео)

4 медикам Львівщини присвоїли звання «Заслужених лікарів України» (відео)
У Львові до дня медичного працівника відзначили претендентів на найвищу громадську нагороду «Орден Святого Пантелеймона» 

Ті, хто з перших днів війни пліч-о-пліч долучався до оборони України. У Львові грамотами відзначили медичних працівників за професіоналізм та милосердя. Таким чином їх номінували на найвищу громадську нагороду «Орден Святого Пантелеймона».  

Це 17 медичних працівників закладів охорони здоров'я Львівської області, одна лікар з закладу Херсону і власне долучалися до нас представники з Херсону, тому що вони зараз є, скажемо так, не двома, тому що Херсон окупований і також 3 колективи. Це є відділення або заклади, які вчили наших людей, цивільне населення домедичної допомоги, — Олег Дуда, голова регіональної Ради «Ордену Святого Пантелеймона» у Львівській області. 

Попри окупацію Херсону, одній з представниць таки вдалось приїхати до Львова та особисто отримати нагороду.  

З перших днів війни я була на своєму робочому місці і в перші тижні було дуже складно продовжувати лікувати наших пацієнтів, тому що через Дніпро міст наш антонівський міст неможливо було проїхати і ми робили все, щоб хоча би забезпечити лікуванням тих пацієнтів, які залишилися у Херсоні, – Галина Коваль, медична директорка херсонського фтизіопульмонологічного центру Херсонської обласної ради. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівська лабораторія вперше в Україні візьме на стажування 10 лікарів-інтернів Львівська лабораторія вперше в Україні візьме на стажування 10 лікарів-інтернів
Львівська лабораторія “Ескулаб” першою в Україні запропонувала лікарям-інтернам підвищити кваліфікаційний рівень, пройшовши спеціальний курс підготовки на лабораторних потужностях компанії.
Loading...
Load next