У Стрийському районі екскаватор перекинув бетонний стовп на чоловіка (відео)

У Стрийському районі екскаватор перекинув бетонний стовп на чоловіка (відео)
Під час виконання будівельних робіт екскаватор зачепив стрілою лінію електромережі. А бетонний стовп, що її тримав, упав на 56-річного власника подвір’я. Чоловік помер.

Загибель унаслідок падіння бетонного стовпа: у селі Либохори на Стрийщині екскаватор перекинув електроопору.

За попередньою інформацією поліції Львівщини, під час виконання будівельних робіт екскаватор під керуванням 27-річного жителя Івано-Франківської області зачепив стрілою лінію електромережі. А бетонний стовп, що її тримав, упав на власника подвір’я, 56-річного львів’янина. Чоловік отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Винуватцеві трагедії загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі. Правоохоронці з’ясовують обставини події.  

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото) Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото)
Дитина не впоралась з керуванням та злетіла у кювет. Від отриманих травм 11-річний хлопчик загинув на місці.
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
У Львові попрощалися з "нескореним" Дмитром Сидоруком, який загинув на війні (відео) У Львові попрощалися з "нескореним" Дмитром Сидоруком, який загинув на війні (відео)
У Львові попрощалися із срібним призером Ігор Нескорених Дмитром Сидоруком, який загинув 6-го квітня під час запеклих боїв з рашистами. 
Loading...
Load next