У Львові створять муніципальний індустріальний парк «Сигнівка» (відео)

У Львові створять муніципальний індустріальний парк «Сигнівка» (відео)
У Львові створять муніципальний індустріальний парк «Сигнівка». З’явиться він у міській промзоні – на вул. Північній.

Майданчик для розвитку шляхом інвестицій: у Львові створять муніципальний індустріальний парк «Сигнівка». З’явиться він у міській промзоні – на вул. Північній. Площа парку становитиме 15 га.

Попередньо бачення є наступним щодо розміщення високотехнологічних компаній тобто які можуть давати додану вартість з елементами RND в сьогоднішніх умовах, - розповідає Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова.

І такі індустріальні парки, за словами заступника мера Львова Андрія Москаленка, є важливими для міста, оскільки стають домом для високотехнологічних компаній. Наразі у мерії працюють із понад 80 заявками щодо релокації бізнесу. Є і великий інтерес щодо придбання ділянок.

Близько 200 компаній від 5 працівників до 700 працівників або релокувались, або ухвалили рішення частково на певний термін залишилися у Львові. Для нас важливо такі компанії зберегти в нашому місті, - додає Андрій Москаленко.

Нагадаємо, концепцію розвитку промзони «Сигнівка» напрацювали ще у 2017 році. І станом на сьогодні місто облаштувало там усі комунікації: дорогу, світло, воду, газ.

Для розвитку цієї індустріальної зони місто Львів уже вклало близько 180 млн грн і на сьогодні залучено в бюджет міста понад 280 млн грн з реалізації земельних ділянок і залучено 6 інвесторів, 2 з яких вже в активній стадії будівництва, - каже Андрій Павлів, начальник управління інвестицій та проєктів Львівської міськради.

Додамо, наразі у Львові є 2 промислові зони, де створюють індустріальні парки та залучають інвесторів. За прогнозами Андрія Павліва, повністю запрацювати такі парки можуть до кінця 2023 року.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 
Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини
18 львівських компаній, а також юридичні особи які мають відношення до них потрапили під дію санкцій Ради національної безпеки та оборони. Зокрема їхні активи будуть заблоковані і компанії обмежать у торговельних операціях.
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
Loading...
Load next