У Львові відновлюють курси медичного вишколу (відео)

У Львові відновлюють курси медичного вишколу (відео)
Досвідчені тренери продовжать навчати цивільне населення правилам домедичної допомоги.

Бути готовим врятувати чиєсь життя. У Львові продовжать навчати цивільне населення правилам домедичної допомоги.

Зокрема:

  • як зупиняти кров,
  • відновлювати дихання,
  • правильно повертати людину,
  •  розпізнавати травми чи поранення,
  • користуватись турнікетами та джгутами,
  • виконувати серцево-легеневу реанімацію тощо.

Зареєструватись на курс можна за посиланням, яке ви знайдете на сторінці Українського лікарського товариства у фейсбуці, а також за телефоном 097 857 17 36. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові провели масштабний вишкіл цивільного населення (відео) У Львові провели масштабний вишкіл цивільного населення (відео)
Вишкіл для цивільних провели у Львові. На подію зареєструвалися понад 400 учасників. Їх навчали, як правильно стріляти, надавати першу медичну допомогу та поводитися під час бойових дій.
Офлайн навчання: у Львові учні повернулись за шкільні парти (відео) Офлайн навчання: у Львові учні повернулись за шкільні парти (відео)
Після тривалої перерви з 5-го травня усі львівські школярі навчаються на очній формі, хоч із дотриманням певних правил та обмежень.
Школам Львівщини рекомендують відновити очну та змішану форми навчання Школам Львівщини рекомендують відновити очну та змішану форми навчання
Зважаючи на пошкодження критичної інфраструктури області та ризики повторних ударів, освітяни рекомендують максимально продовжити навчання в теплий період року.
Loading...
Load next