Львів’яни створили онлайн-курси для людей із вадами зору (відео)

Львів’яни створили онлайн-курси для людей із вадами зору (відео)
По завершенню курсів, незрячі та слабозорі зможуть знайти роботу.

Безплатні онлайн-курси для незрячих зі всієї України. Львівська організація «Інститут українських студій» створила платформу для навчання для незрячих людей, після яких вони зможуть влаштуватися на роботу. Навчання відбувається дистанційно через Skype, саме тому люди із вадами зору можуть опанувати курс із будь-якого куточка України.
 

Популярні курси це є робота в кол-центрах та менеджмент з продажів. Їх найлегше освоїти в принципі будь-якій людині без особливої попередньої підготовки, але також є й технічні курси пайтон і робота з комп’ютером, — розповідає керівниця організації «Інститут українських студій» Романія Микита.
 

Закінчила курси я «Консультації і продажі кол-центру», менеджмент, консультації продажів. Навчали нас ну власне як оператори мають консультувати продажі телефоном в концентрах, — ділиться враженнями випускниця онлайн-курсів для незрячих Катерина Халецька.

Після закінчення онлайн-курсів люди зможуть попрактикуватися в обраній сфері та пізніше влаштуватися на роботу.
 

Був досвід таких, як сказати таких приватних замовлень. Нам і практику проводили й замовлення одноразове було виконане, от. Ну як одноразове – на один день роботи, та. Тому досвід був після закінчення курсів, — пояснює Катерина.


До слова, на курсах дипломовані психологи допомагають людям із вадами зору побороти страх перед співбесідою.
 

Курс ведеться в комплекті з іншими напрямками: тобто презентація себе потенційному роботодавцю, тому, що це здається ніби банальною штукою, але далеко не кожен оцей психологічний момент може пройти й вільно себе без хвилювань без якогось додаткового стресу презентувати роботодавцю, — зауважує керівниця організації «Інститут українських студій» Романія Микита.
 

Також на цих курсах можна опанувати Microsoft Word та Excel, музичний редактор Reaper; використання соціальних мереж і навчитись комп’ютерної грамотності.

Підтримай правду тут: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 
https://pravdatutnews.com/lviv/2022/02/19/13052-u-lvovi-prooperuvaly-divchynku-yaka-narodylasya-z-6-palchykamy-na

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Обвал сходової у центрі Львова: у чому причина руйнування?  (відео) Обвал сходової у центрі Львова: у чому причина руйнування? (відео)
Мешканці залишилися заблокованими у власних квартирах. І хоч їм запропонували евакуацію та переселення, вони відмовилися.
Не панікуйте: поточна ситуація у Львові (відео) Не панікуйте: поточна ситуація у Львові (відео)
АЗС обмежили продаж пального до 20 літрів на 1 приватне авто. Людей заспокоюють: запаси всього необхідно поповнюватимуть максимально швидко.
Яка ситуація на Львівщині (відео) Яка ситуація на Львівщині (відео)
За минулу добу Львівська область відправила понад 1200 тонн гуманітарної допомоги в гарячі точки країни
Loading...
Load next