Ремонт вулиці Шевченка у Львові продовжують: які ділянки перекриють (відео)

Ремонт вулиці Шевченка у Львові продовжують: які ділянки перекриють (відео)
На ділянці від вул. Яцкова до Бортнянського планується замінити дорожнє покриття, інженерні мережі та облаштувати відповідну інфраструктуру 

Ремонт вулиці Шевченка продовжується. Комунальники перекрили для проїзду наступну ділянку робіт від вулиці Яцкова до Бортнянського. Щоб не створювати додаткових складнощів для проїзду автівок на вулицях Золотій, Єрошенка та Клепарівській організували двосторонній рух.

На цій ділянці планується замінити дорожнє покриття, інженерні мережі та облаштувати відповідну інфраструктуру. Комунальники розповідають, що приступають до найскладнішого етапу реконструкції вулиці Шевченка. 

Від Яцкова до Ярослава Мудрого дуже великий ухил, бо якщо дивитися по ухилу від Залізничної до Ярошенка, то ухил на одному рівні, там не є такі значні ухили, від Юнаків до Яцкова вже ухили пішли і ще більший ухил від Борнянського до низу. Аналогічно й колектор. І це дуже великі перепади, які треба враховувати, щоб стишувати хід води, хід стоків й тому подібне, — розповів Микола Власюк 
директор ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, у Львові почали відновлювати роботи з облаштування велоінфраструктури.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Пологовий будинок на Некрасова у Львові: медики вже 5-ий рік залишаються без роботи (відео) Пологовий будинок на Некрасова у Львові: медики вже 5-ий рік залишаються без роботи (відео)
Реконструкція пологового корпусу обласної клінічної лікарні на вулиці Некрасова триває уже п’ятий рік поспіль.
Ремонт вулиці Хмельницького у Львові: наразі ремонтні роботи тривають на кільці з вулицею Липинського (відео) Ремонт вулиці Хмельницького у Львові: наразі ремонтні роботи тривають на кільці з вулицею Липинського (відео)
Кільце на вулицях Липинського – Б. Хмельницького перекриють для руху транспорту цими вихідними. Завершити ремонтні роботи обіцяють наступного тижня.
Реорганізація руху: у Львові на вулиці Винниченка утворилося 10-метрове провалля (відео) Реорганізація руху: у Львові на вулиці Винниченка утворилося 10-метрове провалля (відео)
Старий каналізаційний колектор давно потребував ремонту, а нещодавні буревії його фактично "добили". Вулицю Винниченка відкриють для проїзду не раніше ніж через 3 тижні.
Loading...
Load next