Порятунок з-під завалів: у Львові провели тренування для рятувальників (відео)

Порятунок з-під завалів: у Львові провели тренування для рятувальників (відео)
Львівські рятувальники відпрацювали навички ліквідації наслідків влучання ворожих ракет в адміністративну та виробничу будівлі.

Рятувальники у Львові відпрацювали навички ліквідації наслідків влучання ворожих ракет в адміністративну та виробничу будівлі.

Як повідомили в обласному управлінні ДСНС, перший етап навчань – ліквідація умовної пожежі та порятунок людей з верхніх поверхів будівлі, які не змогли її самостійно покинути. Тож вогнеборці в засобах індивідуального захисту органів дихання проводили евакуацію постраждалих. Також провели спуск потерпілого із будівлі із травмою хребта за допомогою альпіністського спорядження. Наступним етапом навчань були пошуково-рятувальні роботи внаслідок обвалу будівлі. 

Рятувальники за допомогою безпілотного літального апарату обстежили місце. А до пошуків потерпілих залучили і кінологічне відділення. Усіх потерпілих знайшли, за допомогою спеціального аварійно-рятувального обладнання вивільнили та передали медикам. ДСНСівці проводять такі заходи регулярно, адже певні: практичні відпрацювання дадуть змогу підвищити професіоналізм та в будь-якій надзвичайній ситуації діяти чітко та злагоджено.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
На Львівщині жінка впала у бункер для прийому зерна - ДСНС (фото) На Львівщині жінка впала у бункер для прийому зерна - ДСНС (фото)
Внаслідок падіння постраждала травмувалась й не могла самостійно піднятись. Її госпіталізували.
Розбився насмерть: під час навчань на Чернігівщині у рятувальника не розкрився парашут Розбився насмерть: під час навчань на Чернігівщині у рятувальника не розкрився парашут
У Чернігівській області під час планових навчань з підготовки до рятувально-пошукових робіт в одного із рятувальників не повністю розкрився парашут - не повністю наповнився повітрям.
Loading...
Load next