Школам Львівщини рекомендують відновити очну та змішану форми навчання

Школам Львівщини рекомендують відновити очну та змішану форми навчання
Зважаючи на пошкодження критичної інфраструктури області та ризики повторних ударів, освітяни рекомендують максимально продовжити навчання в теплий період року.

Відновити очну та змішану форми навчання рекомендують школам Львівщини. Відповідний лист обласний департамент освіти і науки розіслав ще минулої п’ятниці. Таким чином, як інформують у ЛОВА, прагнуть забезпечення права дітей на здобуття якісної освіти, враховуючи безпекові та погодні умови. Також, зважаючи на пошкодження критичної інфраструктури області та ризики повторних ударів, департамент рекомендує максимально продовжити навчання в теплий період року. Водночас йдеться і про можливість замість осінніх і весняних канікул провести довготриваліші зимові.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині відновлять навчання у школах (відео) На Львівщині відновлять навчання у школах (відео)
Із 14 березня школи Львівщини можуть повернутися до навчання. Кожен заклад самостійно обиратиме форму освітнього процесу.
Спершу за парти, опісля – до спорту: як діти Львівщини повертаються до навчання (відео) Спершу за парти, опісля – до спорту: як діти Львівщини повертаються до навчання (відео)
Львівські школи відновили навчання в онлайн-форматі. Водночас відновлюють роботу й спортивні секції.
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
Loading...
Load next