Львів’яни скаржаться на нестерпний сморід з каналізації на вулиці Богданівській (відео)

Львів’яни скаржаться на нестерпний сморід з каналізації на вулиці Богданівській (відео)
Посадовці кажуть, що серед причин смороду на цій ділянці може бути особливість конструкції каналізації та погодні умови.

Мешканці вулиці Богданівської щоденно стикаються з неприємним запахом з каналізації. Неодноразово зверталися на гарячу лінію міста задля вирішення цієї проблеми. Однак очікуваного результату це не дало. 

В тому місці смердить постійно, що неможливо наїсть проїхати машиною з відкритими вікнами. Тож той сморід є постійно.  

Та тут сморід постійно неприємний, неможливо навіть стояти на цій зупинці. Я не знаю взагалі, як тут люди живуть, це дуже тяжко.  

От причини не знаємо, чесно. Але сморід просто жахливий. 

Посадовці кажуть, що однією з причин смороду на цій ділянці може бути особливість конструкції тамтешньої каналізації.    

Конструктивно каналізація облаштована таким чином, що на верхній частині цього схилу на перехресті Богданівської  і Тракт Глинянського є перепадний колодязь гасіння напору  в який врізаний напірний трубопровід і відповідно падають стоки і тоді вже ті стоки сплавляються по самопливному колекторі, коли є така конструкція тому виділяться сірководень, бо стоки падають з певної висоти, — Олександр Одинець, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури. 

Тому припускають, що запах виникає через певні негерметичності у цій конструкції. Також посадовець додає, що на звернення мешканців на місці були й представники «Львівводоканалу». Комунальники виявили, що сморід з’являється й через погодні умови. 

В нас висохли дощоприймачі з гідрозатворами. Тобто гідрозатвор це пристрій, який виконує функцію, який блокує запах з каналізації, але тільки за умови якщо він заповнений водою, — пояснив Олександр Одинець. 

На майбутнє, запевняє посадовець, щоб вирішити проблему з наповненням цих пристроїв, комунальники спеціально заливатимуть воду у гідрозатвори використовуючи автоцистерни. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Садовий розповів, які вулиці Львова планують відремонтувати цього року Садовий розповів, які вулиці Львова планують відремонтувати цього року
Наразі для Львова цього року пріоритетним є завершення ремонтних робіт на тих вулицях, які почали ремонтувати ще минулого року. Однак, за наявності фінансування планують також розпочати роботи на вулицях Грінченка та Мазепи, що у Шевченківському районі міста.
У Львові урочисто відкрили вулицю Тараса Бобанича «Хаммера» У Львові урочисто відкрили вулицю Тараса Бобанича «Хаммера»
Вул. Тараса Бобанича «Хаммера» розташована у Личаківському районі, сполучає вул. Личаківську та Лисенка
Нова ПІШОХІДНА зона у Львові: що думають місцеві? Нова ПІШОХІДНА зона у Львові: що думають місцеві?
Затори та пусті гуляння: у Львові перекрили вулицю Січових Стрільців. Кажуть – це дослід
Loading...
Load next