У Львові через провалля на вул. Героїв УПА не курсуватиме громадський транспорт (фото)

У Львові через провалля на вул. Героїв УПА не курсуватиме громадський транспорт (фото)
На вулиці Героїв УПА у Львові утворилось провалля на проїзній частині — через це деякий транспорт не курсуватиме, оскільки дорогу перекрили.

Внаслідок провалля на ділянці, що на вулиці Героїв УПА перекрили рух, починаючи від будинку N29 і до повороту на вулицю Смаль-Стоцького. Дорога буде перекрита до ранку п'ятниці, 18 червня, повідомляє пресслужба патрульної поліції Львівщини.

Заїзд з вулиці Антоновича вулицею Васильківського закритий. Об'їзд вулицею Городоцькою, - повідомили у поліції.

Через це тролейбуси №29 та №30 тимчасово не курсують, а тролейбусний маршрут №22 курсує від Автовокзалу до вулиці Щирецька, а у зворотному напрямку по вул. Боткіна – вул. Володимира Великого – вул. Рубчака – вул. Боднарівка – вул. Стрийська – вул. Наукова – вул. Скорини – вул. Гашека – вул. Максимовича – Автовокзал. Водночас також тимчасово не курсує автобусний маршрут № 2А.

Зокрема у Львівській міськраді повідомили, що наразі на місці події аварійна бригада ЛМКП "Львівводоканал", яка повинна ліквідувати проблему. Рух тролейбусів та автобусного маршруту буде відновлено лише після завершення ремонтних робіт.

Зазначимо, що вулиця Героїв УПА — сполучає вулиці Бандери та Кульпарківську, проходить паралельно до вулиць Антоновича, Городоцької, Федьковича та Поліщука.

Читайте також
Садовий розповів, які вулиці Львова планують відремонтувати цього року Садовий розповів, які вулиці Львова планують відремонтувати цього року
Наразі для Львова цього року пріоритетним є завершення ремонтних робіт на тих вулицях, які почали ремонтувати ще минулого року. Однак, за наявності фінансування планують також розпочати роботи на вулицях Грінченка та Мазепи, що у Шевченківському районі міста.
Реорганізація руху: у Львові на вулиці Винниченка утворилося 10-метрове провалля (відео) Реорганізація руху: у Львові на вулиці Винниченка утворилося 10-метрове провалля (відео)
Старий каналізаційний колектор давно потребував ремонту, а нещодавні буревії його фактично "добили". Вулицю Винниченка відкриють для проїзду не раніше ніж через 3 тижні.
Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео) Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео)
Для проїзду приватного автотранспорту відкрили перехрестя вул. С. Бандери – вул. Федьковича. Тролейбуси цією ділянкою курсуватимуть від суботи.
Loading...
Load next