З площі Кропивницького – до Хуторівки: у Львові запустили новий тролейбус №38 (відео)

З площі Кропивницького – до Хуторівки: у Львові запустили новий тролейбус №38 (відео)
Тролейбусний маршрут з’єднує три райони: Сихівський, Франківський і Залізничний.

З площі Кропивницького – до Хуторівки. У Львові запустили новий тролейбусний маршрут №38. Ювілейний 10-й у місті з’єднує три райони: Сихівський, Франківський і Залізничний. Задля цього облаштовували контактну мережу та додаткові платформи.

Зокрема, в межах співпраці з ЄБРР місто провело реконструкцію тролейбусної мережі на вул. Кульпарківській – на відрізку від Городоцької до Наукової.

Було встановлено 8,6 км контактної мережі, 3,4 км кабельних ліній, замінено і встановлено оцинковані опори з відповідним LED-освітленням на вул. Кульпарківській. Також облаштовано 4 підняті посадкові платформи на вул. Кульпарківській з тактильною плиткою, з підходами, - розповів Олег Забарило, директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури.

Додамо, за інформацією мерії, на лінії працюватиме вісім тролейбусів у робочі дні та сім – у вихідні. Перший рейс вирушає о 6:30, а останні – о 21:30 та о 22.00 з вул. Хуторівка та площі Кропивницького відповідно.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео) Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео)
Для проїзду приватного автотранспорту відкрили перехрестя вул. С. Бандери – вул. Федьковича. Тролейбуси цією ділянкою курсуватимуть від суботи.
Завтра у Львові відновить рух тролейбус №30 Завтра у Львові відновить рух тролейбус №30
Тролейбус № 30 відновлює свою роботу за частково зміненим маршрутом.
У Львові проїзд у громадському транспорті подорожчав до 10 гривень У Львові проїзд у громадському транспорті подорожчав до 10 гривень
Від сьогодні, 27 травня проїзд у громадському транспорті - автобусах, трамваях і тролейбусах у Львові коштуватиме 10 гривень.
Loading...
Load next