У Львові створять єдину муніципальну бібліотеку (відео)

У Львові створять єдину муніципальну бібліотеку (відео)
У міській раді вважають, що таким чином це сприятиме єдиній стратегії розвитку подібних просторів та покращенню якості надання послуг.

У Львові створять єдину муніципальну бібліотеку. Посадовці розповідають, що таке рішення дозволить розробити простір, який позиціонуватиметься, як місце для спілкування, навчання,  саморозвитку, сімейного дозвілля тощо. Також це має сприяти розвитку культури читання протягом життя, додають у міській раді.

Так стається, що наприклад в одній будівлі є бібліотека на першому поверсі для дітей, на другому для дорослих і коли приходить родина, то вони мають йти по різних поверхах. Фактично ми знімаємо якісь такі певні бюрократичні обмеження. Для людей має стати це зручніше. Маємо сьогодні дуже проактивне керівництво бібліотечної системи. Тобто ми те що зберігаємо ми плануємо збільшувати кількість відділень не 49, а плануємо їх нарощувати у різних районах міста, — зазначив Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова.

Нагадаємо, на Львівщині розпочинають свою роботу консультативно-координаційні центри для допомоги переселенцям. Крім покращення комунікації між різними службами та волонтерами у цих установах передбачені юридичні послуги та психологічна підтримка.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові відкриють ще 3 сучасні бібліотеки: локації У Львові відкриють ще 3 сучасні бібліотеки: локації
У 2021 році планується відкриття ще трьох сучасних бібліотечних просторів. На це виділять 14 млн грн.
Доля Грибовицького сміттєзвалища: на полігоні тривають роботи з рекультивації (відео) Доля Грибовицького сміттєзвалища: на полігоні тривають роботи з рекультивації (відео)
Підрядник виконав близько 40% робіт. Повністю завершити рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища планують у 2025 році.
У Львові повністю демонтують Монумент Слави (відео) У Львові повністю демонтують Монумент Слави (відео)
У Львові продовжують розбирати елементи споруди радянських часів, розташованої на вулиці Стийській. Хоч процес розпочали ще у 2019-му, та через фактори такі, як пандемія коронавірусу, брак коштів та погодні умови усе затягнулося.
Loading...
Load next