У «Галереї тканин» розповіли, як правильно позбутися важких плям на меблевому покритті (відео)

У «Галереї тканин» розповіли, як правильно позбутися важких плям на меблевому покритті (відео)
У «Галереї тканин» меблеве покриття пройшло випробування кавою, вином та водою. Фахівці розповіли, як правильно позбутися важких плям.

Вибір тканини питання не з легких. Варто враховувати не тільки зовнішній вигляд меблевого покриття, але й знати цільове призначення того чи іншого матеріалу, зазначають експерти.

Є велюр для тих хто любить, щось м’яке, приємне. Це може бути для спалень, може бути для якихось гостьових кімнат. Так само представлено рогожка, мікрофібра, але це більше практичне й підходить для кухонь або якщо є маленькі діти, бо воно легко чиститься та важко псується, - каже Іван Цовта, менеджер по фурнітурі та текстилю.

Матеріали у «Галереї тканин»  отримують як від українських виробників, так і закордонних. Фахівці розповіли й основні правила догляду за меблевим покриттям. Для цього провели спеціальний тест. Різні види тканин пройшли випробування кавою, вином та водою.  

Ні в якому разі не можна чистити тканину меблеву чистити агресивними засобами, особливо тим, що висвітлюється  і інтернет-магазинах по акціях, бо є така штука, як міграція кольору. Якщо, наприклад, помаранчевий колір чи там будь-якого кольору  чистиш тканину агресивним засобом і ти сідаєш в джинсах на доволі свіжу пляму і є така тенденція, що джинси ліняють, й цей диван буде помаранчевим, й вже з синьою плямою, - розповідає Божена Колеснікова, комерційна директорка.

Натомість для усунення плям рекомендують використовувати найпростіші засоби, які завжди є під рукою.

Це є дитячі вологі серветки абсолютно будь-якої фірми, а найкраще це є просто пінний мильний розчин на мочалці й по годинниковій стрільці і ні в якому разі не зашуровувати. Бо особливо коли є ворс явно виражений, то він починає бути таким зношеним й треба це робити акуратно, делікатно й тоді вам меблі будуть служити набагато довше, - пояснює Божена Колеснікова.

Додамо, що тут асортимент на тканинах не закінчується. Представники магазину зазначають, що головна мета «Галереї» провести клієнта від вибору матеріалів й до повного облаштування приміщення.

Те чого в нас нема ми обов’язково доповнимо, бо ми вже на ринку більше 21 року й розвиваємося, рухаємося вперед, постійно щось доповнюємо, постійно щось нове пропонуємо й в нас на сьогоднішній день тут можна купити від малесенького ролика до ліжка дивану. Можемо робити й будемо робити проєкти під ключ для готелів, ресторанів, бари, кафе й загалом усе, що буде потрібно людям, - наголошує Олександр Колесніков, генеральний директор.

Працівники Галереї  розповідають, що хотіли створити тут унікальний арт-простір. В окремій залі, до прикладу, представлені картини сучасних українських художників, скляні скульптури тощо. На майбутнє проводитимуть й аукціони, де поціновувачі мистецтва зможуть придбати антикваріат, а частину виручених коштів з торгів скерують на благодійність.  Планується залучати до співпраці й дизайнерів.

Як показує практика, вони або сидять у себе в офісах, або на меблевих виробництвах для того аби контролювати процес їхнього замовлення а ми би хотіли зробити місце для них, де вони зможуть прийти і з клієнтом покумунікувати, щоб клієнт знав, що вони зможуть в нас не лише тканини вибрати, а й закрити той широкий спектр про який ми з вами вже говорили, - резюмує комерційна директорка.

Розташована «Галерея тканин» у самому центрі Львова на вул. Володимира Винниченка, 8.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Ryanair запускає 14 нових рейсів зі Львова до Європи: перелік та ціни Ryanair запускає 14 нових рейсів зі Львова до Європи: перелік та ціни
Перші рейси здійснюватимуться на початку липня.
У Львові знову буде сніг? У Львові знову буде сніг?
Синоптики говорять про дощ та сніг. Тиждень очікується похмурим, холодним, місцями з посиленими поривами вітру.
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
Loading...
Load next