Смертельна ДТП у Бродах: 4 осіб загинуло, серед яких – дитина (відео)

Смертельна ДТП у Бродах: 4 осіб загинуло, серед яких – дитина (відео)
На нерегульованому перехресті у Бродах легковик зіштовхнувся з бронетранспортером, який рухався у складі колони військової техніки.

4 осіб загинуло, серед яких – дитина. На нерегульованому перехресті у Бродах легковик зіштовхнувся з бронетранспортером, який рухався у складі колони військової техніки. Від отриманих унаслідок аварії травм загинули троє дорослих та 7-річний хлопчик. Ще чотирьох постраждалих, серед яких теж діти, ушпиталили. Зазначу, водій військової техніки не травмувався. За фактом призначені експертизи. ДБР зареєструвало кримінальне провадження. Передбачене покарання – позбавлення волі терміном до десяти років.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Масштабна ДТП на Львівщині: зіткнулися відразу п’ять автомобілів (відео) Масштабна ДТП на Львівщині: зіткнулися відразу п’ять автомобілів (відео)
Внаслідок масштабної ДТП на Львівщині загинув один із водіїв – правоохоронці встановлюють обставини події.
На Львівщині внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинули дві людини (фото) На Львівщині внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинули дві людини (фото)
У Стрийському районі у селі Козьова трапилось смертельне ДТП - через зіткнення трьох автівок на трасі "Київ-Чоп" загинуло дві людини. Рятувальникам довелось деблокувати тіла загиблих з автомобіля.
Loading...
Load next