ДТП на Львівщині: у селі Лозино легковик з‘їхав у кювет (відео)

ДТП на Львівщині: у селі Лозино легковик з‘їхав у кювет (відео)
40-річний водій, житель Сокаля, не впорався з кермуванням легковика.

Ще одна автопригода на Львівщині: у селі Лозино легковик з‘їхав у кювет. 40-річний водій, житель Сокаля, отримав травми, з якими його доставили до медзакладу. За попередньою інформацією поліції, чоловік не впорався з кермуванням, точні причини ДТП з’ясовують правоохоронці.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині трапилась ДТП за участю поліцейських: є постраждалі (відео) На Львівщині трапилась ДТП за участю поліцейських: є постраждалі (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок, одне яке є поліцейським - постраждало троє осіб. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини аварії.
Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото) Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото)
Дитина не впоралась з керуванням та злетіла у кювет. Від отриманих травм 11-річний хлопчик загинув на місці.
Вбив свою дружину: на Львівщині водій під дією наркотичних засобів скоїв смертельну ДТП Вбив свою дружину: на Львівщині водій під дією наркотичних засобів скоїв смертельну ДТП
Водій під дією наркотиків на швидкості в'їхав у дерево, внаслідок чого його 32-річна дружина від отриманих травм померла на місці події. Смертельна аварія трапилась у селі Лагодів, що у Перемишлянському районі Львівської області.
Loading...
Load next