Підтримка бізнесу у воєнний час: до Львова зі Запоріжжя релокувався магазин франшизи Dnipro-M (відео)

Підтримка бізнесу у воєнний час: до Львова зі Запоріжжя релокувався магазин франшизи Dnipro-M (відео)
Можливість релокованим підприємствам відновити свою роботу означає й продовження сплати податків до бюджету, що допоможе підтримати економіку країни у цей складний період.

Через війну чимало підприємців повинні були релокувати свій бізнес у зв’язку з активними бойовими діями на сході та півдні України, щоб продовжити свою діяльність та зберегти людям робочі місця. Серед них й магазин франшизи Dnipro-M, який переїхав сюди з Запоріжжя. Оскільки рашисти почали активно обстрілювати місто. Відкрилися вони у МАФі на проспекті Червоної калини, якраз навпроти Верхнього Шувару.

Як такого ремонту він потребував єдине, що було зроблено це стенди для вивісок, які відповідно облшатовані й полички з інструментами для їх зберігання. А як такого ремонту він не потребував вже все було готове.

Місцеве самоврядування сприяло, допомогло знайти швидко знайти місцевість в такому районі, щоб не заважати іншим магазинам, і щоб усі мали прибуток й ніхто дуже не конкурував, - розповідає Юрій Коваленко, керуючий магазином.

Керуючий магазином каже, що розташований цей МАФ у чудовій локації, що приваблює нових клієнтів.   Й таким чином релокація цього магазину хоч й була вимушеною, але у Львові створили усі умови для розвитку малого бізнесу. Крім того це й допомагає створити додаткові робочі місця.

Людей набирають. Це й ВПО, й місцевих жителів наймають та дають їм можливість працювати. Бо зараз багато людей перемістились в Західні регіони, як таких багато робочих місць немає, але магазини компанії також переїжджають також сюди й дають можливість працювати, - каже Юрій Коваленко.

Єрій також зазначив, що Dnipro-M  це український бренд інструментів для будівництва та ремонту, який на ринку України з 2011 року.

Сам інструмент виробляється й тестується повністю в Україні, фінальна збірка йде в заводах Китаю сертифікованих, де так само виробляється техніка закордонних відомих брендів. Єдина відмінність, що ціна в нас українська, а не європейська, - наголошує Юрій Коваленко, керуючий магазином.

Додамо, що можливість релокованим підприємствам відновити свою роботу означає й продовження сплати податків до бюджету, що допоможе підтримати економіку країни у цей складний час.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 


Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зі сцени – на Схід: як львівські митці збирають гуманітарну допомогу та допомагають вимушено переселеним людям (відео) Зі сцени – на Схід: як львівські митці збирають гуманітарну допомогу та допомагають вимушено переселеним людям (відео)
Заньківчани розгорнули у своєму театрі волонтерський центр: сортують гуманітарну допомогу та надають тимчасовий прихисток переселенцям.
Loading...
Load next