Викрав автівку у Львові, а «попався» на Рівненщині (відео)

Викрав автівку у Львові, а «попався» на Рівненщині (відео)
42-річний житель Рівненської області на одній зі львівських стоянок викрав «TOYOTA LAND CRUISER 200», що належить 34-річному львів’янину.

Викрав автівку у Львові, а «попався» на Рівненщині. 42-річний житель сусідньої області на одній зі львівських стоянок поцупив «TOYOTA LAND CRUISER 200», що належить 34-річному жителеві міста. Правоохоронці за допомогою камер відеоспостереження «Безпечна Львівщина», оперативно з’ясували, що викрадений автомобіль рухається в бік Рівненської області. І невдовзі встановили  особу зловмисника. Співробітники спецпідрозділу поліції особливого призначення провели обшуки за адресами проживання підозрюваного, а також на кількох рівненських автошротах. Де й виявили та вилучили ключі від різних машин, інструменти для зламу автозамків та пристрої для сканування сигналізації, засоби подавлення радіоелектронного  радіозв'язку, комплектуючі та запчастини до автомобілів, номерні знаки, а також зброю та інші речові докази. Все це вилучили та скерували на експертизу. Напередодні слідчі повідомили зловмиснику про підозру. Йому загрожує позбавлення волі до дванадцяти років.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Недалеко втік: у Золочеві поліцейські оперативно затримали зловмисника, що викрав автомобіль Недалеко втік: у Золочеві поліцейські оперативно затримали зловмисника, що викрав автомобіль
Затриманому загрожує до п’яти років позбавлення волі.
BMW X5 у Львові на смерть збив кур'єрку на скутері BMW X5 у Львові на смерть збив кур'єрку на скутері
Аварія трапилась на вулиці Стуса, що неподалік перехрестя з вул. Кубанською, о 17:45, сьогодні.
У Львові поліцейські затримали злодія, який обікрав автомобіль У Львові поліцейські затримали злодія, який обікрав автомобіль
Львівські правоохоронці затримали зловмисника, який був причетний до крадіжки майна з автомобіля "Опель", припаркованого на вулиці Лисенка у Львові.
Loading...
Load next