Золочівська громада на Львівщині співпрацює з польськими партнерами, які допомагають у забезпеченні армії (відео)

Золочівська громада на Львівщині співпрацює з польськими партнерами, які допомагають у забезпеченні армії (відео)

Золочівська громада налагодила дружні стосунки з Польщею. Керівництво громади писало листи до очільників польських громад з проханням підтримати українських захисників. Так потоваришували із ґміною Мілич. Звідти допомагають гуманітаркою, привозять авто та амуніцію для військових.

У спецпроєкті «Громада Діє» медіа ШоТам розповідає, як громади адаптуються у війну і вчаться допомагати собі і іншим.

Золочівська громада знайшла друзів у Європі. Тепер поляки допомагають гуманітаркою та придбали машину для військових!

Керівництво Золочева написало листи до очільників громад у Польщі та попросило підтримки. На листи відгукнулися керівники Ґміни Мілич, як знаходиться недалеко від Вроцлава.

Поляки придбали для українських військових автомобіль та амуніцію, а ще зібрали гуманітарну допомогу та знайшли будівельні матеріали для укриття у школі. До цього процесу поляки залучили ще й своїх німецьких партнерів з Вурцена.

Польські партнери приїхали в Золочев, щоб віддати все особисто. Тут їх  зустрічали з військовим оркестром Національної гвардії. Наступного разу польські партнери пообіцяли привезти пікап для ЗСУ. 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині у будинку внаслідок пожежі загинула 87-річна жінка (фото 18+) На Львівщині у будинку внаслідок пожежі загинула 87-річна жінка (фото 18+)
На Золочівщині в селі Черниця у власному дерев'яному будинку через пожежу загинула 87-річна жінка. Прибувши на місце події рятувальники виявили тіло власниці будинку 1933 року народження без будь-яких ознаків життя.
Loading...
Load next