Львівські медики спільно з отоларингологом з Польщі провели складну операцію нашому захиснику

Львівські медики спільно з отоларингологом з Польщі провели складну операцію нашому захиснику

Львівські медики спільно з отоларингологом з Польщі Казімєжом Нємчиком провели надскладну операцію нашому захиснику. Вони виконали двобічну тимпано-  та мірингопластику, що повернуло слух нашому військовослужбовцю. Це перша подібна операція такого рівня складності, яку виконали у першому медоб’єднанні Львова.  Загалом за один день польський колега провів 11 консультацій та 4 операції з відновлення цілісності барабанної перетинки для пацієнтів, що постраждали від мінно-вибухових хвиль.

Відомий польський оториноларинголог Казімєж Нємчик спільно з медиками лікарні Святого Пантелеймона повернули слух нашому захиснику, виконавши двобічну тимпано- та мірингопластику. Це – перша пластична операція на органи слуху такого рівня складності в Першому медоб’єднанні Львова. Загалом за один день професор Нємчик провів 11 консультацій та 4 операції з відновлення цілісності барабанної перетинки для пацієнтів, що постраждали від мінно-вибухових хвиль.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Львові врятували хлопця, якому цвях пробив легеню У Львові врятували хлопця, якому цвях пробив легеню
У львівській лікарні "ОХМАТДИТ" медики врятували 17-річного хлопця, якому цвях пробив легеню. Хлопцю в груди вистрелив пневматичний пістолет, який "стріляє" цвяхами.
Чотири місяці не виплачуть зарплату: у Львові медики мітингували під стінами ЛОДА (відео) Чотири місяці не виплачуть зарплату: у Львові медики мітингували під стінами ЛОДА (відео)
Молодшому медперсоналу психіатричної лікарні "Заклад" уже 4 місяці не виплачують зарплат, відтак вони вийшли на мітинг під стіни ЛОДА.
Коронавірус на Львівщині: міські лікарні готові до нової хвилі захворювань на COVID (відео) Коронавірус на Львівщині: міські лікарні готові до нової хвилі захворювань на COVID (відео)
Записатися на вакцинацію можна через сервіс "Helsi". Для цього треба мати підписану декларацію з сімейним лікарем.
Loading...
Load next