Нові шкільні автобуси отримали ще 12 ОТГ на Львівщині

Нові шкільні автобуси отримали ще 12 ОТГ на Львівщині
Ще 12 ОТГ на Львівщині отримали нові шкільні автобуси. Їх закупили зусиллями обласного бюджету та за співфінансування громад.

Ще 12 ОТГ на Львівщині отримали нові шкільні автобуси. Їх закупили зусиллями обласного бюджету та за співфінансування громад. Вони  мають необхідну комплектацію для перевезення дітей з особливими освітніми потребами.

Це автобуси українського виробництва на базі мотору «Isuzu», але 60% комплектуючих це українських виробників. Більше 160-ти в Україні виготовляють деталі до тих автобусів, 2 підприємства з Львівської області, які також долучені до виробництва. Хотілося б щоб чим більше не тільки тих автобусів, а й інших речей, що ми купуємо, були нашого виробництва й ми підтримували власного виробника, - розповідає Максим Козицький, очільник Львівської обласної військової адміністрації.

Зазначимо, що нещодавно у громади області передали 25 «школярків». Наступна партія очікується вже через 2 тижні.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Озеро розбрату на Львівщині у Новому Милятині (відео) Озеро розбрату на Львівщині у Новому Милятині (відео)
Активісти просять орендаря ділянки із сірководневою водоймою не знищувати озеро, а почистити його та осучаснити пляж.
Виклики 2021 року: медичні реформи, освітня сфера, Львівська ОТГ (ВІДЕО) Виклики 2021 року: медичні реформи, освітня сфера, Львівська ОТГ (ВІДЕО)
У новому випуску #LiveLviv секретар Львівської міської ради Маркіян Лопачак розповів про успіхи міської ради, майбутній бюджет та ситуацією в освіті та медицині.
7 грудня відкривають ще одну ділянку вулиці Бандери у Львові 7 грудня відкривають ще одну ділянку вулиці Бандери у Львові
Ремонт всієї вулиці С. Бандери наближається до завершення.
Loading...
Load next