На Львівщині відбувся регіональний з’їзд територіальних громад

На Львівщині відбувся регіональний з’їзд територіальних громад
Допомогти військовим та розширити повноваження органів місцевого самоврядування. На Львівщині відбувся регіональний з’їзд територіальних громад

Допомогти військовим та оптимізувати роботу органів місцевого самоврядування.  На Львівщині відбувся регіональний з’їзд територіальних громад. На якому обговорили зокрема і те, як ОТГ області можуть ще ефективніше допомагати нашим бійцям.

А щоб організовувати таку допомогу необхідні і кошти. Тому зараз розроблено законопроект про надання додаткових повноважень органам місцевого самоврядування в частині адміністрування податків і зборів.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Озеро розбрату на Львівщині у Новому Милятині (відео) Озеро розбрату на Львівщині у Новому Милятині (відео)
Активісти просять орендаря ділянки із сірководневою водоймою не знищувати озеро, а почистити його та осучаснити пляж.
Нові шкільні автобуси отримали ще 12 ОТГ на Львівщині Нові шкільні автобуси отримали ще 12 ОТГ на Львівщині
Ще 12 ОТГ на Львівщині отримали нові шкільні автобуси. Їх закупили зусиллями обласного бюджету та за співфінансування громад.
Виклики 2021 року: медичні реформи, освітня сфера, Львівська ОТГ (ВІДЕО) Виклики 2021 року: медичні реформи, освітня сфера, Львівська ОТГ (ВІДЕО)
У новому випуску #LiveLviv секретар Львівської міської ради Маркіян Лопачак розповів про успіхи міської ради, майбутній бюджет та ситуацією в освіті та медицині.
Loading...
Load next