На Львівщині сталось займання у цегляній господарській будівлі, де зберігали свійських тварин

На Львівщині сталось займання у цегляній господарській будівлі, де зберігали свійських тварин

Врятували від вогню. У селі Підбірці сталось займання у цегляній господарській будівлі, де зберігали свійських тварин. На момент прибуття вогнеборців дерев’яний дах був повністю охоплений полум’ям. Спочатку пожежу локалізували і паралельно із цим вивели з задимленого приміщення кролів та свиней. Внаслідок займання згорів дах на площі 30 кв. м та перекриття. Тваринки не постраждали. Причини пожежі з’ясовують експерти.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Могли залишитись без даху над головою: у Львові виникла пожежа житловому будинку (відео) Могли залишитись без даху над головою: у Львові виникла пожежа житловому будинку (відео)
Вогонь спалахнув в одній з квартир у будинку на вул. Академіка Павлова, 8. За словами місцевих мешканців, це – уже третє займання за 10 років. 
"Люди кликали на допомогу зі своїх балконів": у Львові вогнеборці ліквідували пожежу (відео) "Люди кликали на допомогу зі своїх балконів": у Львові вогнеборці ліквідували пожежу (відео)
На щастя, внаслідок займання ніхто не постраждав.
У Львові під час пожежі у квартирі загинула 73-річна жінка (відео) У Львові під час пожежі у квартирі загинула 73-річна жінка (відео)
Причини пожежі поки з'ясовують.
Loading...
Load next