На кордоні з Польщею встановили перші мобільні пункти обігріву

На кордоні з Польщею встановили перші мобільні пункти обігріву
Поблизу пункту пропуску «Краківець» органи МВС провели міжнародні навчання щодо надання допомоги громадянам, які прямують до країн ЄС.

Перші мобільні пункти обігріву на кордоні з Польщею: відтепер поблизу пункту пропуску «Краківець», що на Львівщині, потребуючі зможуть перепочити, поїсти, випити чаю, отримати теплі речі й засоби гігієни. У разі потреби фахівці надаватимуть медичну та психологічну допомогу. Крім цього, у мобільних осередках облаштована дитяча ігрова зона та простір для матерів із дітьми. Встановили ці мобільні пункти у межах спільні навчань ДСНС, поліції та прикордонників. На місці органи МВС організували роботу міжвідомчого координаційного штабу, відпрацювали взаємодію з польськими колегами щодо надання допомоги людям, які прямують до країн ЄС. А також узгодили алгоритм спільних дій із місцевою владою.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині призупинили аеромедичну евакуацію: гелікоптер забрали на сервісне обслуговування (відео) На Львівщині призупинили аеромедичну евакуацію: гелікоптер забрали на сервісне обслуговування (відео)
У Львівській області призупинили надавати послугу екстреної аеромедичної евакуації. Після двох місяців роботи гелікоптер ДСНС забрали на сервісне обслуговування.
«Омікрон» масово вражає львів'ян (відео) «Омікрон» масово вражає львів'ян (відео)
У стаціонарі 1-го ТМО Львова перебуває 451 пацієнт з коронавірусом, 87 з них – діти.
Loading...
Load next