Психіатр із США Джефрі Роуз привіз до Львова унікальну методику психологічної реабілітації (відео)

Психіатр із США Джефрі Роуз привіз до Львова унікальну методику психологічної реабілітації (відео)
Підтримати українців до Львова приїхав американський психіатр Джефрі Роуз, який привіз з собою унікальну методику лікування психічних розладів.

Кожного дня спеціалісти ментального здоров’я працюють із захисниками та цивільними, які мають посттравматичні стресові розлади. І кожного дня таких пацієнтів збільшується. Допомагають українцям найкращі спеціалісти з різних країн, які мають досвід роботи з людьми у воєнний час. І один з таких приїхав до Львова.

Я особисто зіштовхнувся з бідою, яка прийшла у мій дім. Ураган Катріна практична зруйнував увесь Арлеан. Сотні тисяч людей повинні були покинути свої домівки. Ще 15 тисяч – загинуло. Війна це інше. Але вплив на свідомість та почуття схожий, - розповідає Джефрі Роуз, психіатр зі США.

Дефрі Роуз – американських психіатр та спеціаліст з мозкової інженерії. Позаду у нього 22 роки досвіду. У своїй практиці він активно використовує методику лікування психологічних розладів за допомогою вібрацій. І привіз такий апарат для нас.

Він використовує дуже розумні моделі фізичних вібрацій, які заспокоюють нервову систему, а також допомагають тілу одужати. На жаль, я не володію українською. Тому не можу проводити психотерапію. Проте цьому пристрою байдуже на мовні бар’єри. Він залишиться в Україні і продовжить лікувати українців, - пояснює психіатр із США.

Навіть в умовах воєнного часу – нічого не стає на заваді для наших спеціалістів, щоб перейняти найкращий закороднний досвід. Як і не стає на заваді для самих іноземних колег ним ділитись. Відтак, навіть під час повітряної тривоги в укритті лікарні психіатр зі США прочитав українським медикам лекцію про стреси.

Сподіваюсь мені вдасться вгамувати хвилювання поки завантажується презентація.

Зазвичай в Україні психіатричні лікарні знаходяться окрема від лікувальних закладів. Це різні місця. Відтак  лікарі не мають можливості спілкуватися з пацієнтами. Проте, це дуже важливо щоб лікарня включала в себе і психіатрію, щоб лікувати і фізичні і психічні травми, - додає Джефрі Роуз, психіатр зі США.

 І зараз над цим активно працюють у реабілітаційному центрі «Незламні» де вже зараз люди, які потребують такої допомоги можуть її отримати.

Ми в центрі ментального здоров’я працюємо над розробкою моделі лікування посттравматичного стресового розладу і однією з найважливіших складових цієї моделі є психотерапія, - каже Олег Березюк, психіатр реабілітаційного центру «Незламні».

Тому психологічна реабілітація на сьогодні є одним з пріоритетних напрямків.

Досвід другої половини 20 століття, досвід воєнних дій  показав, що надаючи якісну послугу терапевтичну, психіатричну, послугу ментального здоров’я ми допомагаємо людям швидше повернутися до мирного життя, ми допомагаємо людям якісніше проживати життя ми допомагаємо людям робити профілактику страшних ускладнень воєнної травми, - підсумовує психіатр реабілітаційного Центру «Незламні».

Тому ментальне здоров’я не менш важливе ніж фізичне і тепер наші спеціалісти мають ще більше інструментів, щоб допомагати українцям в Україні.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 


Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Лікарі Львівщини закликають слідкувати за своїм самопочуттям Лікарі Львівщини закликають слідкувати за своїм самопочуттям
На Львівщині нещодавно створили регіональну координаційну раду з питань громадського здоров’я
"Ледь стояв на ногах": у Львові медик "швидкої" приїхав п'яним до хворої дитини (відео) "Ледь стояв на ногах": у Львові медик "швидкої" приїхав п'яним до хворої дитини (відео)
Внаслідок інциденту на місце події батьки дитини викликали патрульних. Після того, як правоохоронці підтвердили ознаки сп’яніння у лікаря - на чоловіка склали протокол, а згодом його відсторонили від роботи.
Loading...
Load next