У Львові на вулиці Замарстинівській спіймали на гарячому розповсюджувачку наркотиків

У Львові на вулиці Замарстинівській спіймали на гарячому розповсюджувачку наркотиків

У Львові на вулиці Замарстинівській затримали розповсюджувачку наркотиків. Її спіймали на гарячому. З собою вона мала майже 100 пакетиків з порошком схожим на речовину «PVP».  Усе вилучене скерували на експертизу. Тепер дівчині загрожує до 10-ти років позбавлення волі.  

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Наркотики на мільйон: на Львівщині затримали крупного наркоділка (відео) Наркотики на мільйон: на Львівщині затримали крупного наркоділка (відео)
У зловмисника вилучили двокілограмовий пакет з амфетаміном. Також в його орендованій квартирі знайшли ще й метадон.
Торгували наркотиками та психотропами: поліцейські припинили діяльність злочинної групи на Львівщині (відео) Торгували наркотиками та психотропами: поліцейські припинили діяльність злочинної групи на Львівщині (відео)
5 жителів Львова та області налагодили незаконний збут «канабісу», «амфетаміну» та «МДМА».
У Тернополі затримали львів'янина, який переносив на собі кілограм наркотиків (відео) У Тернополі затримали львів'янина, який переносив на собі кілограм наркотиків (відео)
Тернопільські поліцейські затримали 24-річного закладчика зі Львова, який мав при собі майже кілограм наркотичних речовин. У юнака вилучили півкілограма амфетаміну, 150 штук МДМА, канабіс, гашиш та пакетики з альфа-PVP, загальною вартістю у понад 500 тис. грн. Під час перевірки закладчик погрожував поліції ножем та заявляв, що розправиться із правоохоронцями.
Loading...
Load next