На Львівщині затримали чоловіка, який продавав автівки призначені для ЗСУ

На Львівщині затримали чоловіка, який продавав автівки призначені для ЗСУ

На Львівщині затримали чоловіка, який продавав автівки призначені для ЗСУ. Він разом з іншими фігурантами цієї справи привозили машини з-за кордону під виглядом гуманітарної допомоги для наших бійців. А потім розміщував оголошення про продаж в інтернеті. Таким чином недобросовісний волонтер збув 4 машини й заробив понад 500 тисяч гривень. Тепер йому загрожує до 7-ми років ув’язнення з конфіскацією майна.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
День Збройних Сил Ураїни: у Львові вшанували загиблих воїнів (фото, відео) День Збройних Сил Ураїни: у Львові вшанували загиблих воїнів (фото, відео)
Львів долучиться до телемоста за участю президента Володимира Зеленського.
На Львівщині до Дня захисника України відбудеться екскурсія "Жива історія" (відео) На Львівщині до Дня захисника України відбудеться екскурсія "Жива історія" (відео)
Державне свято, вважається досить новим, однак воно все ж таки зберігає в собі історію багатьох століть. Дату 14 жовтня було обрано не випадково, оскільки саме цього дня відзначається велике свято – Покрова Пресвятої Богородиці.
У Львові водій маршрутки вимагав у матері загиблого військовослужбовця оплату за проїзд (відео) У Львові водій маршрутки вимагав у матері загиблого військовослужбовця оплату за проїзд (відео)
Водій 138 маршрутки вимагав у матері загиблого військовослужбовця оплати за проїзд.
Loading...
Load next