Сезонні проблеми: чи реально зараз швидко «перевзути» авто на СТО Львова? (відео)

Сезонні проблеми: чи реально зараз швидко «перевзути» авто на СТО Львова? (відео)
Ті водії, що не встигли заздалегідь «перевзути» своє авто тепер змушені чекати щонайменше тиждень, щоб записатися на шиномонтаж.

З першим снігом автоматично зростає попит на послуги СТО. Ті водії, що не встигли заздалегідь «перевзути» своє авто тепер змушені чекати щонайменше тиждень, щоб записатися на шиномонтаж, або ж кілька годин стояти в живій черзі.

На вівторок, середу, на наступний тиждень. До процесу перевзування ми ще не дійшли в процесі черги.

Дійсно, на автосервісі сьогодні людно. Одна машина виїжджає, а друга займає її місце. І так цілий день.

Так само по СТО. З першим снігом завжди багато роботи по електриці. Наразі весь тиждень зайнятий, а далі будемо бачити, що погода буде казати. Працюємо по запису, тільки в суботу в живу чергу, бо СТО в центрі міста й дуже багато приїжджих в суботу тоді приходиться ставати в живу чергу й тоді так. Тому на суботу не беремо записи, - каже Роман Цар, адміністратор автосервісу.

Тим більше зараз важко приймати клієнтів, бо змінилася й специфіка роботи. Автосервіси зараз активно співпрацюють з військовими й замовлень поступає багато. До того ж варто враховувати й періодичні відключення світла.

Хлопці завжди під ліхтариками працювати, але наразі будемо зараз закупляти генератори принаймні такі, щоб було світло, бо дуже дорого обходиться генератор, який потяне три фази на підйомнику, щоб піднести автомобіль. Бо воно дуже дорога вартісне. Так що надіємося, що світло буде. Скажемо так, - пояснює Роман Цар, адміністратор автосервісу.

Патрульні ж вкотре нагадують, що заміна шин на зимові це в першу чергу запорука вашої безпеки та інших учасників дорожнього руху. 

Не переживати за те, що за це буде якась відповідальність, якийсь штраф. Тому що сама шина вона захищає нас на мокрій дорозі, вона нас захищає в снігопад й також в ожеледицю. Відповідно, я би радила чим швидше перевзувати своє авто, або краще не виїжджати з дому. Зимою треба бути більш уважним на дорозі, адже не знати чого можна чекати від інших учасників дорожнього руху. Якщо ви уважні, то це не означає, що хтось теж буде уважний біля вас, - Олеся Купінська, старша  лейтенантка патрульної поліції.

То ж якщо у вас немає можливості  чекати кілька годин у живій черзі, радять  все ж записатися на шиномонтаж заздалегідь, а тим часом користуватись громадським транспортом, щоб не наражатися на небезпеку. Додамо, що за останні 2 тижні поліцейські зареєстрували на автошляхах області більше 6 тисяч порушень правил безпеки дорожнього руху, а це ще було до ожеледиці.

 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Львів обстріляли ракетами: 7 людей загинуло, 11 – поранені (відео) Львів обстріляли ракетами: 7 людей загинуло, 11 – поранені (відео)
Три влучання в складські приміщення, які не використовувалися військовими. А також одне влучання по станції техобслуговування автомобілів.
За радянськими методами: як Львову позбутися проблем з ожеледицею взимку (фото, відео) За радянськими методами: як Львову позбутися проблем з ожеледицею взимку (фото, відео)
За словами фахівців, хлорид, яким і є сіль, безслідно не зникає. Сіль потрапляє в ґрунтові води, шкодить ґрунтам і річкам, буквально знищує рослинність.
Частину вулиці Шевченка у Львові відкрили для проїзду (відео) Частину вулиці Шевченка у Львові відкрили для проїзду (відео)
На ділянці від вул. Залізничної до вул. Яцкова підрядник уже постелив фінішний шар асфальту. Водночас для проїзду також відкрили бічні: вул. Юнаківа та вул. Єрошенка.
Loading...
Load next