Львів став молодіжною столицею Європи 2025

Львів став молодіжною столицею Європи 2025
Цей титул Львів отримав разом з ним і всі інші міста України, адже це була спільна заявка.

Розширення можливостей, активізації участі та зміцнення європейської ідентичності – Львів став молодіжною столицею Європи 2025. Цей титул Європейський молодіжний форум присудив Львову, а разом із ним іншим містам України, адже це була спільна заявка. До слова, Львів аплікувався на конкурс вчетверте. І вдруге потрапив до фіналу. А перемогу у мерії вважають ще одним елементом об’єднання з Європою та консолідацією європейських зусиль заради розширення можливостей для молодих людей. Йдеться про додаткові інвестиції в молодіжну сферу, обмін досвідом, розбудову молодіжної інфраструктури та інші заходи, які відбуватимуться у Львові у 2025 році.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Львівський ватерпольний клуб "Динамо" здобув восьме чемпіонство (відео) Львівський ватерпольний клуб "Динамо" здобув восьме чемпіонство (відео)
Ватерпольний клуб "Динамо" здобув золоті медалі ватерпольної Суперліги. Це четвертий поспіль та загалом восьмий чемпіонський титул команди.
Третій польовий госпіталь на Львівщині (відео) Третій польовий госпіталь на Львівщині (відео)
Передали його Україні рішенням уряду Королівства Нідерландів. Розрахований мобільний шпиталь на 50 ліжко-місць.
Легенда настільного тенісу у Львові: у місті позмагались за Кубок Анатолія Строкатова (відео) Легенда настільного тенісу у Львові: у місті позмагались за Кубок Анатолія Строкатова (відео)
Це вже 11-ий міжнародний турнір з настільного тенісу імені Анатолія Строкатова. У ньому взяли участь 300 спортсменів з України та Молдови.
Loading...
Load next