У лікарні Львова відкрили нове відділення, де пораненим бійцям допомагають знову стати ноги

У лікарні Львова відкрили нове відділення, де пораненим бійцям допомагають знову стати ноги

Якісна реабілітація для військовослужбовців. У Львівському обласному госпіталі ветеранів війн та репресованих ім. Ю. Липи відкрили нове відділення, де пораненим бійцям допомагають знову стати ноги. Це сталося завдяки ініціативі небайдужих підприємців та Львівської обласної військової адміністрації.

Реабілітація це один з найважливіших етапів в процесі лікування тому, що ми надаємо лкування при гострій патології, потім ці пацієнти, які пройшли лікування в інших відділеннях хірургічному, ортопедичному, то вони потрапляють на відновлення в реабілітаційне відділення, - розповідає Максим Прикупенко, генеральний директор КНП ЛОР «Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих ім. Ю. Липи».

Додамо, що у госпіталі провели не лише ремонтні роботи, а й наповнили палати технікою, інвентарем, книгами та іншим та для комфорту пацієнтів. Загалом відділення може лікувати одночасно 50 військових. Проєкт мав на меті відновлення 10-ти тематичних палат з авторськими муралами.

Підхід був індивідуальний. Старалися максимум поєднати нашого донатора та малюнок, який буде надихати наших хлопців й допомагати їм краще й швидше одужувати та й розуміти, що ми справді культурна, та дуже творча нація, яка готова бути частинкою європейського мистецтва, - каже Ірина Миртин, художниця.

Проєкт «Відновлення реабілітаційного відділення для захисників та захисниць України» ініційований підприємцями та ЛОВА втілювали у життя орієнтовно пів року.

Як завжди адміністрація готова бути таким майданчиком, яка об’єднює людей. Ми зі своєї сторони так само не стоїмо осторонь, а зробили спортивний майданчик біля лікарні, зараз будемо ремонтувати приймальне відділення. Будемо допомагати робити сучасну лікарню з госпіталю, - розповів Максим Козицький, начальник Львівської обласної військової адміністрації.

За словами авторів цього проєкту, вже є план щодо подальших робіт з покращення якості надання послуг у цьому госпіталі.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Психіатр із США Джефрі Роуз привіз до Львова унікальну методику психологічної реабілітації (відео) Психіатр із США Джефрі Роуз привіз до Львова унікальну методику психологічної реабілітації (відео)
Підтримати українців до Львова приїхав американський психіатр Джефрі Роуз, який привіз з собою унікальну методику лікування психічних розладів.
13 ветеранів розвинули власну справу завдяки обласній програмі 13 ветеранів розвинули власну справу завдяки обласній програмі
У ЛОВА запевняють, що цьогоріч отримати фінансову допомогу зможуть ще більше ветеранів
У Винниках запрацював новий осередок центру «Джерело» для дітей з інвалідністю У Винниках запрацював новий осередок центру «Джерело» для дітей з інвалідністю
У Винниках запрацював новий осередок центру «Джерело» для дітей з інвалідністю
Loading...
Load next