На Львівщині сталася смертельна ДТП: водій «Мерседесу» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет

На Львівщині сталася смертельна ДТП: водій «Мерседесу» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет
На Львівщині сталася смертельна ДТП неподалік села Підгайці. Водій «Мерседесу» з’їхав у кювет. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події.

На Львівщині сталася смертельна ДТП. Подія трапилася неподалік села Підгайці. За попередньою інформацією, водій «Мерседесу» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події. Зараз правоохоронці встановлюють усі обставини цієї ДТП. Відкрито кримінальне провадження.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Смертельна ДТП на Львівщині: пасажир загинув після зіткнення авто з відбійником Смертельна ДТП на Львівщині: пасажир загинув після зіткнення авто з відбійником
Поблизу Буська у Львівській області чоловік не впорався з керування автомобіля та виїхав на узбіччя зустрічної смуги.
Масштабна аварія у Сокільниках: відкрили кримінальне провадження (відео) Масштабна аварія у Сокільниках: відкрили кримінальне провадження (відео)
Водій «Volkswagen» не впорався з керуванням та зіткнувся з рейсовим автобусом, внаслідок чого той виїхав на зустрічну смугу та зачепив ще 3 автомобілі.
ДТП на Львівщині: у селі Лозино легковик з‘їхав у кювет (відео) ДТП на Львівщині: у селі Лозино легковик з‘їхав у кювет (відео)
40-річний водій, житель Сокаля, не впорався з кермуванням легковика.
Loading...
Load next