У Львові маршрутка збила пенсіонерку на пішохідному переході

У Львові маршрутка збила пенсіонерку на пішохідному переході

Маршрутка збила пенсіонерку на пішохідному переході на Сихові. Як повідомили у поліції, на 61-річну львів’янку наїхав 60-річний водій громадського транспорту. Потерпілу з тілесними ушкодженнями доставили до медзакладу. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Максимальне покарання – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на аналогічний термін. Обставини події з’ясовують правоохоронці.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Найгірша траса: як відбувається "Велике будівництво" Зеленського на Львівщині Найгірша траса: як відбувається "Велике будівництво" Зеленського на Львівщині
Траса Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка вже не один рік була однією з найгірших доріг Львівщини. Однак вже зараз тривають ремонтні роботи, завдяки чому трасу нарешті відновлять.
У Львові вчетверте арештували серійного порушника ПДР У Львові вчетверте арештували серійного порушника ПДР
24-річного львів'янина у стані сп'яніння за кілька років зупиняли 22 рази. За кермо Іван Панас не сяде найближчі 100 років. 
Зіштовхнулись одразу 6 автомобілів: у Львові на перехресті Стрийська-Наукова трапилось ДТП (відео) Зіштовхнулись одразу 6 автомобілів: у Львові на перехресті Стрийська-Наукова трапилось ДТП (відео)
Внаслідок масштабної аварії за участю шести автівок, рух на одному із найзавантаженіших дорожніх перехресть Львова - тимчасово обмежений.
Loading...
Load next