Зіштовхнулись одразу 6 автомобілів: у Львові на перехресті Стрийська-Наукова трапилось ДТП (відео)

Зіштовхнулись одразу 6 автомобілів: у Львові на перехресті Стрийська-Наукова трапилось ДТП (відео)
Внаслідок масштабної аварії за участю шести автівок, рух на одному із найзавантаженіших дорожніх перехресть Львова - тимчасово обмежений.

У Львові на перехресті вулиць Стрийська-Наукова, в понеділок, 19 липня, сталась масштабна автомобільна аварія. Там одразу зіткнулось шість автівок, повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

Наразі рух вулицею ускладнений, а також відомо, що один з учасників ДТП постраждав через зіткнення. Зараз на місці події працюють слідчі. Причини аварії встановлюються. 

Зокрема, на оприлюднених поліцією фото помітно, що учасниками аварії є автомобілі Renault, Opel Vivaro, ЗАЗ, KIA та обласна маршрутка №287.

Читайте також
У Львові перекриють перехрестя Хмельницького – Липинського: громадський транспорт змінить рух У Львові перекриють перехрестя Хмельницького – Липинського: громадський транспорт змінить рух
На час ремонтних робіт відбудуться зміни у русі 7 маршрутів громадського транспорту.
У центрі Львова водій в'їхав в автобус та після ДТП втік на дачу (фото) У центрі Львова водій в'їхав в автобус та після ДТП втік на дачу (фото)
У 59-річного винуватця аварії, власника авто Nissan X-Trail, після ДТП у крові виявили 1,42 проміле алкоголю. Однак, чоловік запевнив, що вжив спиртне вже після аварії, через стрес.
Найгірша траса: як відбувається "Велике будівництво" Зеленського на Львівщині Найгірша траса: як відбувається "Велике будівництво" Зеленського на Львівщині
Траса Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка вже не один рік була однією з найгірших доріг Львівщини. Однак вже зараз тривають ремонтні роботи, завдяки чому трасу нарешті відновлять.
Loading...
Load next