До 10 років з конфіскацією майна: жителеві Стрия повідомили про підозру у збуті амфетаміну

До 10 років з конфіскацією майна: жителеві Стрия повідомили про підозру у збуті амфетаміну

До 10 років з конфіскацією майна: про підозру у збуті амфетаміну повідомили жителеві Стрия. За даними поліції, задокументувано кілька фактів реалізації 33-річним чоловіком психотропів мешканцям району. А під час санкціонованих обшуків за місцем проживання та в автомобілі підозрюваного правоохоронці виявили та вилучили: зіп-пакети з речовиною, ззовні схожою на вже згаданий псизотроп, а також засоби для фасування, електронні ваги, гроші, виручені від незаконної діяльності та інші речові докази. Усе це скерували на експертизу. Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід. 

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Замаскували" під футбольних фанатів: на Львівщині експоліцейського викрили на нелегальній переправі бразильців до ЄС (фото) "Замаскували" під футбольних фанатів: на Львівщині експоліцейського викрили на нелегальній переправі бразильців до ЄС (фото)
Служба безпеки України заблокувала канал нелегального переправлення іноземців до країн Європейського Союзу. До організації каналу нелегальної міграції причетний місцевий підприємець - колишній працівник органів внутрішніх справ.
На Львівщині діти знайшли рештки 33-річної жінки
У полі поблизу села Тужанівці, що у Стрийському районі діти виявили людські останки. Можливо вони належать зниклій безвісти восени минулого року 33-річній мешканці Нового Роздолу.
На Львівщині ремонт частини "Дороги Єдності" коштуватиме ₴1,5 мільярда (відео) На Львівщині ремонт частини "Дороги Єдності" коштуватиме ₴1,5 мільярда (відео)
Ремонт дороги М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, яка стане частиною маршруту до 30-ї річниці Незалежності України М-30 Стрий – Ізварине ("Дороги Єдності"), обійдеться держбюджету у 1,5 мільярди гривень.
Loading...
Load next